Mantelbuizen

Ondergrondse en bovengrondse toepassingen

 

Inoplast biedt een ruim aanbod aan mantelbuizen en alle daarbij horende accessoires en types. Als specialist in infra, grond- weg- en waterbouw en railinfra staan wij graag voor u klaar. De ideale mantelbuis voor uw situatie vindt u ongetwijfeld wanneer u ons inschakelt.

 

Welk mantelbuizen vindt u zoal bij ons?

Wij leveren onder andere de volgende soorten mantelbuizen:

 

Waarvoor wordt een mantelbuis gebruikt?

Een mantelbuis wordt in de grond of steenachtige wanden aangebracht met als doel het doorvoeren van leidingen en kabels. Mantelbuizen worden vaak gebruikt wanneer de leiding door een obstakel (zoals fundering, muur of grond) getrokken moet worden. Daarnaast is het bij doorgangen van een buitenmuur verplicht om een mantelbuis te plaatsen. Een mantelbuis is vaak flexibel en bevat een gladde binnenkant voor goede doorvoering van leidingen en kabels. Doordat de mantelbuis een grotere diameter bevat dan de doorgevoerde leidingen kan deze veilig zijn doorgang vinden. De leidingen en kabels worden daarnaast goed beschermd door de mantelbuis waardoor slijtage wordt beperkt.

 

Neem contact met ons op

Kabelbescherming behoort tot onze expertise en daarom helpen wij u aan de juiste mantelbuis. Wilt u meer informatie ontvangen over alle mantelbuizen van Inoplast? Bekijk dan de mogelijkheden of neem contact met ons op. Onze professionals voorzien u graag van advies op maat!

Contact opnemen
mantelbuizen

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Product aanvragen

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Inoplast is uw complete leverancier op het gebied van kabeltrekputten, mantelbuizen, PE-leidingsystemen, doorvoeren en afdichtingen, infiltratiesystemen, kabelbeschermingen, getrokken bochten, PVC leidingsystemen en dubbelwandige PE-buizen.

Prijslijst Downloaden