Mantelbuizen

Ondergrondse en bovengrondse toepassingen

 

Innoplast biedt een ruim aanbod aan mantelbuizen en alle daarbij horende accessoires en types. Wij leveren onder andere HDPE flex buis, PVC buizen, PP Buizen, PE Buizen, PVC en PE-HD Halfschalen, PP klembuis, PVC en PE getrokken bochten.

Een mantelbuis wordt in de grond of steenachtige wanden aangebracht met als doel het doorvoeren van leidingen en kabels. Mantelbuizen worden vaak gebruikt wanneer de leiding door een obstakel (zoals fundering, muur of grond) getrokken moet worden. Daarnaast is het bij doorgangen van een buitenmuur verplicht om een mantelbuis te plaatsen. Een mantelbuis is vaak flexibel en bevat een gladde binnenkant voor goede doorvoering van leidingen en kabels. Doordat de mantelbuis een grotere diameter bevat dan de doorgevoerde leidingen kan deze veilig zijn doorgang vinden. De leidingen en kabels worden daarnaast goed beschermd door de mantelbuis waardoor slijtage wordt beperkt.

Meer informatie ontvangen over alle mantelbuizen van Inoplast? Bekijk de mogelijkheden of neem contact met ons op.

Contact opnemen
mantelbuizen

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Product aanvragen

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Inoplast is uw complete leverancier op het gebied van kabeltrekputten, mantelbuizen, PE-leidingsystemen, doorvoeren en afdichtingen, infiltratiesystemen, kabelbeschermingen, getrokken bochten, PVC leidingsystemen en dubbelwandige PE-buizen.

Prijslijst Downloaden