Mantelbuis 160 mm

Oneindig veel toepassingen en groot aanbod

 

Inoplast is dé expert waar u moet zijn als u een mantelbuis van 160 mm nodig heeft. Wij hebben namelijk een uitgebreid aanbod aan mantelbuizen in allerlei maten en de daarbij horende accessoires en types. Een mantelbuis van 160 mm is dus geen enkel probleem, maar ook voor een exemplaar van bijvoorbeeld 30 of 110 mm kunt u bij ons terecht. Als allround leverancier voor infra, grond- weg- en waterbouw en railinfrabieden beschikken wij over allerlei verschillende oplossingen op het gebied van kabelbescherming, maar ook onder meer getrokken bochten, doorvoeringen en railpipe systemen. Keuze genoeg dus! 

 

De pluspunten van de Kabuflex mantelbuis van 160 mm

Wanneer u interesse heeft in mantelbuizen, is een Kabuflex het overwegen waard. Deze mantelbuis - die ook verkrijgbaar is in variant van 160 mm - wordt in twee types geleverd, namelijk type S en type R. Bij het type S (lengtes) is ook de binnenwand van PE. De buis is hierdoor aan de binnenzijde glad. Het type S wordt dan ook geleverd in lengtes van 6 meter en is aan een zijde voorzien van mof die met een rubberen ring ook waterdicht te maken is. Type R wordt geleverd op rollen (40 tot 200 mm) van 50/25 meter en heeft een binnenwand van een elastisch PE, waardoor deze buigzaam is. Met zijn radius van vijf keer de eigen diameter is deze buis ideaal in situaties met veel obstakels. Elke rol is standaard voorzien van een trekkoord en mof.

 

Voor deze buizen zijn ook hulpmiddelen beschikbaar. Denk hierbij aan afstandhouders, aftakkingen, afdichtringen en eindkappen. Inoplast levert de PE-HD Kabuflex standaard in rood of zwart. Daarnaast zijn er ook andere kleuren beschikbaar, wat de overzichtelijkheid ten goede komt. De mantelbuizen worden geproduceerd volgens EN50086-2-4- en ISO-normering.

 

Bespreek uw wensen met ons

Schakel ons in en u heeft uw eigen mantelbuis van 160 mm snel in huis. Wij voorzien u graag van de door u gewenste toepassing. Wilt u nog meer informatie ontvangen over alle mantelbuizen of vormen van kabelbescherming van Inoplast? Bekijk de mogelijkheden of neem contact met ons op.

Contact opnemen
mantelbuis 160mm

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Product aanvragen

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Inoplast is uw complete leverancier op het gebied van kabeltrekputten, mantelbuizen, PE-leidingsystemen, doorvoeren en afdichtingen, infiltratiesystemen, kabelbeschermingen, getrokken bochten, PVC leidingsystemen en dubbelwandige PE-buizen.

Prijslijst Downloaden