Drainagebuis

Inoplast is specliast op het gebied van drainagebuizen.


Door middel van een drainagebuis kan het water in de grond worden afgevoerd. Om er voor te zorgen dat door de grond de geperforeerde buis niet verstopt raakt, kunnen we de buis voorzien van verschillende filter omhullingen (PP450 en PP700). Ook kunt u de drainagebuis in een grindkoffer leggen.

 

Bij ons kunt u kiezen uit een drainagebuis 60mmdrainagebuis 80mm of een drainagebuis 100mm, maar ook buizen van 65mm, 125mm of 60mm zijn mogelijk. Al onze drainagebuizen zijn uit voorraad leverbaar. Inoplast beschikt over een ruim assortiment Stormpipe/Strabusil SN4/SN8 DN100 t/m DN600 Lengte 6 meter volgens DIN 4262-1 en SN16 Railpipe

  • PE drainage buizen met PP450/PP700/PP1000/Nylonkous/Kokos etc.
  • PE blinde drainagebuizen.
  • 360° gesleufde infiltratie PE-HD/PP dubbelwandige buizen (buitenzijde geribd binnenzijde glad)
  • 220° gesleufde infiltratie PE-HD/PP dubbelwandige buizen (buitenzijde geribd binnenzijde glad)
  • 120° gesleufde infiltratie PE-HD/PP dubbelwandige buizen (buitenzijde geribd binnenzijde glad)
  • Verbindings moffen
  • Bochten
  • T-stukken

Drainagebuis aanleggen

Door drainagebuizen aan te leggen, kan het water beter worden afgevoerd. Drainage is een systeem voor de afwatering van overtollig regenwater. Dankzij de werking van een drainagebuis wordt voorkomen dat er voor langere tijd diepe plassen blijven staan die schade aan de grond veroorzaken. De kern van een goede drainage zijn de drainagebuizen. Dankzij de kleine gaatjes in de buizen kan het water hierin wegzakken. Via een eindbuis wordt het op deze manier verzamelde grondwater afgevoerd.

 

Wilt u een drainagebuis kopen of meer advies en/of vragen? Dan kunt u contact opnemen met kantoor 033-2990979 of e-mailen naar info@inoplast.nl

Contact opnemen
Drainagebuis Drainagebuis Drainagebuis

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Product aanvragen

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Inoplast is uw complete leverancier op het gebied van kabeltrekputten, mantelbuizen, PE-leidingsystemen, doorvoeren en afdichtingen, infiltratiesystemen, kabelbeschermingen, getrokken bochten, PVC leidingsystemen en dubbelwandige PE-buizen.

Prijslijst Downloaden