KRASO kabelinvoer KDS 150/90

Kabeldoorvoer, voor inbouw in waterdichte betonnen Fundaties/Wanden/Putten. Het flexibele kabel-invoersysteem voor onbeperkte mogelijkheden met alle gangbare systemen. Dankzij de onder druk staande waterdichte, allround KRASO vier-bar afdichting en is ongevoelig voor breuk dankzij stevig wandmateriaal

 

De KRASO kabeldoorvoer KDS150/90 maakt het aansluiten van kabel- of leiding doorvoeren in nieuwbouw uiterst eenvoudig en flexibel. Dankzij het plug-in-systeem kan de kabeldoorvoer voor elk gebouw en voor bijna alle omstandigheden worden aangepast of het nu in een rij naast elkaar of boven elkaar is, of als een hele set.

 

In combinatie met de bijpassende KRASO systeem afdichting inzetstukken KDS150/90 zijn er geen grenzen. Alle kabels en leidingen kunnen met zeer weinig inspanning worden geïnstalleerd. Maar ook met alle andere gangbare systemen is compatibiliteit gegarandeerd. Met één of meerdere lege leidingen bent u ook voorbereid op de toekomst.

 

CertificaatCertificaat

kraso kabelinvoer kds 150/90kraso kabelinvoer kds 150/90

Contact opnemen

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Product aanvragen

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Inoplast is uw complete leverancier op het gebied van kabeltrekputten, mantelbuizen, PE-leidingsystemen, doorvoeren en afdichtingen, infiltratiesystemen, kabelbeschermingen, getrokken bochten, PVC leidingsystemen en dubbelwandige PE-buizen.

Prijslijst Downloaden