Groene mantelbuis

Stevige kabelbescherming

 

Bent u op zoek naar een geschikte PVC groene mantelbuis ? Inoplast biedt een compleet assortiment aan van mantelbuizen voor ondergrondse en bovengrondse toepassingen. Voor PVC groene mantelbuizen bent u bij Inoplast aan het juiste adres.

 

Kabelbescherming ondergronds

Wanneer u kabels en leidingen in de grond of in de muur aanlegt, is het zeer belangrijk dat deze goed beschermd worden. Goede bescherming voorkomt namelijk het uitzetten, inkrimpen en beschadigingen van de kabels of leidingen. De PVC groene mantelbuizen groen van Inoplast bieden deze bescherming. Hierdoor kunnen kabels en leidingen veilig ondergronds aangelegd worden. PVC mantelbuizen zijn daarnaast erg lichtgewicht en eenvoudig te installeren. Ondanks dat een PVC mantelbuis lichtgewicht is, is deze erg stevig. Door de grotere diameter van de mantelbuis, kunnen de doorgevoerde leidingen veilig hun doorgang vinden. 

 

Bekijk ons complete aanbod mantelbuizen of neem contact op voor meer informatie over ons productassortiment. 

Contact opnemen
ribbel2

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Product aanvragen

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Inoplast is uw complete leverancier op het gebied van kabeltrekputten, mantelbuizen, PE-leidingsystemen, doorvoeren en afdichtingen, infiltratiesystemen, kabelbeschermingen, getrokken bochten, PVC leidingsystemen en dubbelwandige PE-buizen.

Prijslijst Downloaden