Getrokken bochten van 110 mm PVC, PE of PP (DIN)

Wanneer u op zoek bent naar getrokken bochten, bijvoorbeeld van 110 mm, hebben wij precies in huis wat u zoekt. Voor het maken van een bocht, om uw kabels en leidingen door te voeren, levert Inoplast u getrokken kunststof bochten van PVC-, PE- of PP-buis. Ontdek wat u zoal kunt met deze bochten!

 

Getrokken bochten van 110 mm bieden u volop voordelen

Door onze (eigen)productiemethode hebben de bochten nauwkeurige diameter en veel stabiliteit. Getrokken bochten van 110 mm kunt u snel en moeiteloos monteren als verbinding tussen diverse soorten kunststof beschermbuizen onder de grond of betonfundaties voor windmolens. Zo beschikt u over de juiste vorm van bescherming voor uw toepassingen.

 

Andere varianten

Naast de getrokken bochten van 110 mm kunt u ook nog kiezen uit een groot aantal andere getrokken bochten. Diameters van 50 tot 200 mm, de radius van 500 tot 3.000 mm en hoeken van 15°, 30°, 45° en 90°. De standaardkleur is grijs/zwart. Wij leveren onze getrokken bochten standaard eenzijdig met een lijmmof of manchetmof. Aan de andere zijde heeft de bocht een spie. We hebben in onze productie ook een afdeling handvormen, hierdoor kunnen we bochten aan beide zijden voorzien van een lijmmof of manchetmof.

 

Ontdek de mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden betreft getrokken bochten van 110 mm, of wenst u toch een andere maat? Inoplast helpt u graag. Neem direct contact met ons op en ontdek wat wij zoal voor u kunnen betekenen!

Contact opnemen

Bekijk onze getrokken bochten

Vraag vrijblijvend meer informatie aan