Mantelbuis 110 mm rood

Rode Mantelbuizen in vele maten en typen 

Overweegt u de aanschaf van een Mantelbuis 110 mm die rood is van kleur? Inoplast staat graag voor u klaar. Wij bieden het grootste aanbod mantelbuizen in allerlei soorten en maten, met daarbij horende accessoires en types. Hierbij heeft u keuze uit meer dan 10 soorten kabelbescherming, kabeltrekputten, getrokken bochten, inspectieputten, drainage, doorvoeringen en railpipe systemen. 

De mantelbuis van 110 mm van Kabuflex in het rood

Een veelgebruikte toepassing voor mantelbuizen is Kabuflex. Deze buis wordt in twee typen geleverd, type S en type R. Bij het type S is ook de binnenwand van PE, wat de buis aan de binnenzijde glad maakt. Het type S wordt geleverd in lengtes van 6 meter en is aan een zijde voorzien van mof die met een rubberen ring ook waterdicht te maken is. Type R wordt geleverd op rollen (40 tot 200 mm) van 50/25 meter. Dit type heeft een binnenwand van elastisch PE en is daardoor buigzaam. Met zijn radius van vijf keer de eigen diameter is deze buis ideaal in situaties met veel obstakels. Elke rol is standaard voorzien van een trekkoord en mof.

Voor ieder van deze buizen - dus ook een rode mantelbuis van 110 mm - zijn tevens hulpmiddelen beschikbaar. Denk aan afstandhouders, aftakkingen, afdichtringen en eindkappen. Inoplast levert de PE-HD Kabuflex standaard in rood of zwart. Daarnaast zijn er andere kleuren beschikbaar, wat de overzichtelijkheid ten goede komt. De buizen worden geproduceerd volgens EN50086-2-4- en ISO-normering.

Deel uw wensen met ons

Heeft u behoefte aan meer informatie over de mantelbuis van 110 mm in het rood van Inoplast? Of zoekt u juist naar een andere maat? Wij helpen u graag. Neem contact met ons op en bespreek uw wensen met ons, dan kijken we samen wat er allemaal mogelijk is.

Contact opnemen
Mantelbuis 110mm rood

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Product aanvragen

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Inoplast is uw complete leverancier op het gebied van kabeltrekputten, mantelbuizen, PE-leidingsystemen, doorvoeren en afdichtingen, infiltratiesystemen, kabelbeschermingen, getrokken bochten, PVC leidingsystemen en dubbelwandige PE-buizen.

Prijslijst Downloaden