Mantelbuis 30 mm

Oneindig veel toepassingen en groot aanbod

 

Heeft u voor uw toepassingen een mantelbuis van 30 mm nodig? Zoek niet verder, wij hebben hem voor u! Inoplast biedt een ruim aanbod aan mantelbuizen in allerlei maten en de daarbij horende accessoires en types. Wij leveren meer dan 10 soorten kabelbescherming, kabeltrekputten, getrokken bochten, inspectieputten, drainage, doorvoeringen en railpipe systemen. 

Een mantelbuis van 30 mm is superbetrouwbaar

Een vorm van toepassing die vaak voorkomt is Kabuflex. Deze mantelbuis van 30 mm wordt in twee typen geleverd, namelijk type S en type R. Bij het type S (lengtes) is ook de binnenwand van PE. De buis is hierdoor aan de binnenzijde glad. Het type S wordt dan ook geleverd in lengtes van 6 meter en is aan een zijde voorzien van mof die met een rubberen ring ook waterdicht te maken is. Type R wordt geleverd op rollen (40 tot 200 mm) van 50/25 meter en heeft een binnenwand van een elastisch PE en is daardoor buigzaam. Met zijn radius van vijf keer de eigen diameter is deze buis ideaal in situaties met veel obstakels. Elke rol is standaard voorzien van een trekkoord en mof.

 

Voor deze buizen zijn ook hulpmiddelen beschikbaar. Denk hierbij aan afstandhouders, aftakkingen, afdichtringen en eindkappen. Inoplast levert de PE-HD Kabuflex standaard in rood of zwart. Daarnaast zijn er ook andere kleuren beschikbaar, wat de overzichtelijkheid ten goede komt. De buizen worden geproduceerd volgens EN50086-2-4- en ISO-normering. Dit biedt u de zekerheid dat uw mantelbuis van 30 mm van goede kwaliteit is.

Informeer naar onze diensten

Meer informatie ontvangen over alle mantelbuizen van Inoplast, bijvoorbeeld over de mantelbuis van 30 mm? Bekijk dan de mogelijkheden of neem contact met ons op.

Contact opnemen
inoplast-Kabuflex50

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Product aanvragen

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Inoplast is uw complete leverancier op het gebied van kabeltrekputten, mantelbuizen, PE-leidingsystemen, doorvoeren en afdichtingen, infiltratiesystemen, kabelbeschermingen, getrokken bochten, PVC leidingsystemen en dubbelwandige PE-buizen.

Prijslijst Downloaden