Rode mantelbuis

Stevige kabelbescherming

 

Bent u op zoek naar een geschikte PVC rode mantelbuis? Inoplast biedt een compleet assortiment aan van mantelbuizen voor ondergrondse en bovengrondse toepassingen. Voor PVC rode mantelbuizen bent u bij Inoplast dan ook zeker aan het juiste adres. Ontdek wat wij zoal voor u kunnen betekenen.

 

Kabelbescherming ondergronds met een rode mantelbuis

Wanneer u kabels en leidingen in de grond of in de muur aanlegt, is het zeer belangrijk dat deze goed beschermd worden. Goede kabelbescherming voorkomt namelijk het uitzetten, inkrimpen en beschadigingen van de kabels of leidingen. Een PVC rode mantelbuis van Inoplast biedt deze bescherming. Hierdoor kunnen kabels en leidingen veilig ondergronds aangelegd worden. PVC mantelbuizen zijn daarnaast erg lichtgewicht en eenvoudig te installeren. Ondanks dat een PVC mantelbuis lichtgewicht is, is deze erg stevig. Door de grotere diameter van de mantelbuis, kunnen de doorgevoerde leidingen veilig hun doorgang vinden. 

 

Neem contact met ons op

Bekijk ons complete aanbod mantelbuizen of neem contact met ons op voor meer informatie over ons productassortiment. Wij helpen u graag aan uw ideale rode mantelbuis of andere toepassing. Een klein model van 30 mm of juist een rode mantelbuis van 110 mm, u vindt het allemaal bij ons. 

Contact opnemen
Rode mantelbuis

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Product aanvragen

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Inoplast is uw complete leverancier op het gebied van kabeltrekputten, mantelbuizen, PE-leidingsystemen, doorvoeren en afdichtingen, infiltratiesystemen, kabelbeschermingen, getrokken bochten, PVC leidingsystemen en dubbelwandige PE-buizen.

Prijslijst Downloaden