Mantelbuis 75 mm

Mantelbuizen in vele maten en typen 

Bent u op zoek naar mantelbuis 75 mm? Inoplast biedt het grootste aanbod mantelbuizen in allerlei soorten en maten, met daarbij horende accessoires en types. Wij leveren meer dan 10 soorten kabelbescherming, kabeltrekputten, getrokken bochten, inspectieputten, drainage, doorvoeringen en railpipe systeem. 

Kabuflex 75 mm

Een veel gebruikte toepassing voor mantelbuizen is Kabuflex. Deze buis wordt in twee typen geleverd, type S en type R. Bij het type S is ook de binnenwand van PE wat de buis aan de binnenzijde glad maakt. Het type S wordt geleverd in lengtes van 6 meter en is aan een zijde voorzien van mof die met een rubberen ring ook waterdicht te maken is. Type R wordt geleverd op rollen (40 tot 200 mm) van 50/25 meter. Dit type heeft een binnenwand van elastisch PE en is daardoor buigzaam. Met zijn radius van vijf keer de eigen diameter is deze buis ideaal in situaties met veel obstakels. Elke rol is standaard voorzien van een trekkoord en mof.

 

Voor deze buizen zijn ook hulpmiddelen beschikbaar. Denk aan afstandhouders, aftakkingen, afdichtringen en eindkappen. Inoplast levert de PE-HD Kabuflex standaard in rood of zwart. Daarnaast zijn er andere kleuren beschikbaar, wat de overzichtelijkheid ten goede komt. De buizen worden geproduceerd volgens EN50086-2-4- en ISO-normering.


Meer informatie ontvangen over alle mantelbuizen van Inoplast? Bekijk de mogelijkheden of neem contact met ons op.

Contact opnemen
Mantelbuis 75 mm

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Product aanvragen

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Inoplast is uw complete leverancier op het gebied van kabeltrekputten, mantelbuizen, PE-leidingsystemen, doorvoeren en afdichtingen, infiltratiesystemen, kabelbeschermingen, getrokken bochten, PVC leidingsystemen en dubbelwandige PE-buizen.

Prijslijst Downloaden