Mantelbuis 50 mm

Groot aanbod kabelbescherming 

 

Inoplast biedt een ruim aanbod aan mantelbuizen in allerlei maten en daarbij horende accessoires en types, bijvoorbeeld een mantelbuis van 50 mm. Zoekt u deze specifieke variant? Dan helpen onze professionals u graag. Wij leveren meer dan 10 soorten kabelbescherming, kabeltrekputten, getrokken bochten, inspectieputten, drainage, doorvoeringen en railpipe systeem. 

 

Waarom een mantelbuis Kabuflex 50 mm regelmatig wordt gebruikt
Een veelgebruikte toepassing is Kabuflex. Deze mantelbuis, verkrijgbaar in 40 én 50 mm, wordt in twee verschillende typen geleverd. Bij het type S (lengtes) is ook de binnenwand van PE. De buis is hierdoor aan de binnenzijde glad. Het type S wordt dan ook geleverd in lengtes van 6 meter en is aan een zijde voorzien van mof, die u met een rubberen ring waterdicht kunt maken. Type R wordt geleverd op rollen (40 tot 200 mm) van 50/25 meter en dit type heeft een binnenwand van een elastisch PE. Gevolg hiervan is dat de mantelbuis daardoor erg buigzaam is. Met zijn radius van vijf keer de eigen diameter is deze buis ideaal in situaties met veel obstakels. Belangrijk om te weten is ook dat elke rol standaard is voorzien van een trekkoord en mof.

 

Voor deze buizen zijn ook hulpmiddelen beschikbaar. Denk aan afstandhouders, aftakkingen, afdichtringen en eindkappen. Inoplast levert de PE-HD Kabuflex standaard in rood of zwart. Daarnaast zijn er andere kleuren beschikbaar, wat de overzichtelijkheid ten goede komt. In ieder geval wordt elke mantelbuis van 50 mm geproduceerd volgens EN50086-2-4- en ISO-normering.

 

Neem contact met ons op
Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een mantelbuis van 50 mm te bestellen? Of wenst u extra informatie over alle mantelbuizen van Inoplast? Informeer dan naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen.

Contact opnemen
Mantelbuis 50

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Product aanvragen

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Inoplast is uw complete leverancier op het gebied van kabeltrekputten, mantelbuizen, PE-leidingsystemen, doorvoeren en afdichtingen, infiltratiesystemen, kabelbeschermingen, getrokken bochten, PVC leidingsystemen en dubbelwandige PE-buizen.

Prijslijst Downloaden