Mantelbuis Waterleiding

Slagvaste buis voor waterleidingen

 

Bent u op zoek naar mantelbuis voor uw waterleiding? Inoplast biedt een compleet assortiment aan mantelbuizen voor ondergrondse en bovengrondse toepassingen. Voor het beschermen van waterleidingen bent u bij Inoplast aan het juiste adres.

 

Kabelbescherming ondergronds en in wanden

Een mantelbuis wordt in de grond of steenachtige wanden aangebracht met als doel het doorvoeren van waterleidingen en kabels. Mantelbuizen worden vaak gebruikt wanneer de leiding door een obstakel (zoals fundering, muur of grond) getrokken moet worden. Daarnaast is het bij doorgangen van een buitenmuur verplicht om een kabelbescherming te plaatsen. Een mantelbuis voorkomt uitzetting en krimp van de leiding en voorkomt daarmee ook eventuele schade aan tegelwerk en stucwerk. Een mantelbuis is vaak flexibel en bevat een gladde binnenkant voor goede doorvoering van leidingen en kabels. Doordat de kabelbescherming een grotere diameter bevat dan de doorgevoerde leidingen kan deze veilig zijn doorgang vinden. De leidingen en kabels worden daarnaast goed beschermd door de kabelbescherming waardoor slijtage wordt beperkt.

 

Bekijk ons complete aanbod mantelbuizen of neem contact op voor meer informatie over ons productassortiment. 

Contact opnemen
Mantelbuis waterleiding

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Product aanvragen

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Inoplast is uw complete leverancier op het gebied van kabeltrekputten, mantelbuizen, PE-leidingsystemen, doorvoeren en afdichtingen, infiltratiesystemen, kabelbeschermingen, getrokken bochten, PVC leidingsystemen en dubbelwandige PE-buizen.

Prijslijst Downloaden