Flexibele mantelbuis

Lichtgewicht en makkelijk te verwerken buis

 

Bent u op zoek naar een flexibele mantelbuis? Inoplast biedt een compleet assortiment aan mantelbuizen voor ondergrondse en bovengrondse toepassingen. Voor flexibele mantelbuizen bent u bij Inoplast aan het juiste adres.

 

Kabelbescherming ondergronds en in wanden

Kabelscherming bestaat in verschillende soorten of maten. Flexibele mantelbuizen vallen hier ook onder. Met een mantelbuis worden kabels of waterleidingen die door de grond of door muren worden getrokken goed beschermd en kunnen ze niet beschadigen. Daarnaast voorkomt een mantelbuis dat een kabel uitzet of juist krimpt en wordt slijtage aan bijvoorbeeld het tegelwerk of stucwerk beperkt. Daarom is een mantelbuis verplicht bij doorgangen van een buitenmuur. Doordat een flexibele mantelbuis licht van gewicht is, is deze makkelijk te verwerken in de muur of grond en dus zeer geschikt voor de doorvoering van leidingen en kabels. Een mantelbuis met trekdraad maakt montage nog eenvoudiger. 

 

Bekijk ons complete aanbod mantelbuizen of neem contact op voor meer informatie over ons productassortiment. 

Contact opnemen
flexibele mantelbuis

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Product aanvragen

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Inoplast is uw complete leverancier op het gebied van kabeltrekputten, mantelbuizen, PE-leidingsystemen, doorvoeren en afdichtingen, infiltratiesystemen, kabelbeschermingen, getrokken bochten, PVC leidingsystemen en dubbelwandige PE-buizen.

Prijslijst Downloaden