Flexibele mantelbuis

Lichtgewicht en makkelijk te verwerken buis

 

Bent u op zoek naar een flexibele mantelbuis? Inoplast biedt een compleet assortiment aan mantelbuizen voor ondergrondse en bovengrondse toepassingen. Ook als het op flexibele mantelbuizen aankomt, zijn wij dé expert waar u moet zijn.

 

Een flexibele mantelbuis zorgt voor optimale kabelbescherming

Kabelbescherming bestaat in verschillende soorten of maten. Een flexibele mantelbuis is hier een voorbeeld van. Met een mantelbuis worden kabels of waterleidingen die door de grond of door muren worden getrokken goed beschermd, zodat ze niet kunnen beschadigen. Daarnaast voorkomt een mantelbuis dat een kabel uitzet of juist krimpt en wordt slijtage aan bijvoorbeeld het tegelwerk of stucwerk beperkt. Daarom is een mantelbuis verplicht bij doorgangen van een buitenmuur. Doordat een flexibele mantelbuis licht van gewicht is, is deze makkelijk te verwerken in de muur of grond en dus zeer geschikt voor de doorvoering van leidingen en kabels. Een mantelbuis met trekdraad maakt montage nog eenvoudiger. 

 

Deel uw wensen met ons

Bent u geïnteresseerd in ons assortiment buizen en wilt u graag een flexibele mantelbuis aanschaffen? Of heeft u juist behoefte aan een ander type buis, bijvoorbeeld een hdpe of pvc mantelbuis? Vertel het ons en wij helpen u graag. Bekijk ons complete aanbod of neem contact met ons op voor meer informatie over ons productassortiment en de hierbij horende mogelijkheden. 

Contact opnemen
flexibele mantelbuis

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Product aanvragen

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Inoplast is uw complete leverancier op het gebied van kabeltrekputten, mantelbuizen, PE-leidingsystemen, doorvoeren en afdichtingen, infiltratiesystemen, kabelbeschermingen, getrokken bochten, PVC leidingsystemen en dubbelwandige PE-buizen.

Prijslijst Downloaden