PE Buis 32 mm

PE Buis in verschillende diktes

 

Bent u op zoek naar een PE buis van 32 mm? Bij Inoplast vindt u een compleet assortiment aan PE buizen in verschillende diktes, leidingen en bijbehorende accessoires, zoals PE-hulpstukken en bevestigingsmaterialen. De PE buizen zijn bij Inoplast verkrijgbaar in verschillende lengtes en zijn gemaakt van polyetheen. Naast losse leidingstystemen Biedt Inoplast ook totaaloplossingen voor infra, rail en GWW aan.

 

PE buis 32 mm inzetbaarheid

PE buizen zijn gemakkelijk aan elkaar te lassen door de hoge taaiheid en chemische bestendigheid. Daardoor zijn PE buizen inzetbaar voor zowel drukleidingen, mantelbuizen en binnenrioleringen. Daarnaast zijn PE buizen, ook wel PE leidingsystemen genoemd, uitermate geschikt in situaties waar een hoge slagvastigheid en flexibiteit nodig is. Dit komt omdat PE systemen bestand zijn tegen schokken, stoten en bepaalde chemische vloeistoffen. Inoplast kan ook voor uw leiding- en kabelwerk zorgdragen voor een optimale bescherming. 

 

Een veel gebruikte toepassing van PE buizen is PE-HD. Dit is een zeer sterk en duurzaam materiaal met een goede chemische bestendigheid. Hierdoor zijn PE-HD buizen zeer goed lasbaar. Daarnaast zijn ze UV-resistent en zijn de buizen bestand tegen temperaturen van -30°C tot 60°C. Hierdoor is een PE-HD buis vorstbestendig en zeer geschikt voor onder de grond. Ook is dit materiaal goed recyclebaar.

 

Meer informatie ontvangen over PE buizen 32 mm van Inoplast? Bekijk de mogelijkheden en neem contact met ons op. 

Contact opnemen
pe buis 32 mm pe buis 32 mm

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Product aanvragen

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Inoplast is uw complete leverancier op het gebied van kabeltrekputten, mantelbuizen, PE-leidingsystemen, doorvoeren en afdichtingen, infiltratiesystemen, kabelbeschermingen, getrokken bochten, PVC leidingsystemen en dubbelwandige PE-buizen.

Prijslijst Downloaden