PE Leiding Systeem

Slagvaste buis voor kabels & leidingen


Wanneer u een PE leiding nog heeft, vindt u bij Inoplast u een compleet assortiment aan leidingsystemen en bijbehorende accessoires, zoals PE-hulpstukken en bevestigingsmaterialen. Een PE leiding is gemaakt van polyetheen en vindt u bij ons in diverse lengtes. Daarnaast bieden wij u nog vele losse leidingsystemen ook totaaloplossingen voor infra, rail en GWW.

De voordelen van een PE leiding buis


Een PE leiding systeem is inzetbaar voor drukleidingen, mantelbuizen en binnenriolering. Wilt u deze buizen verbinden? Dan kunt u die gemakkelijk aan elkaar lassen. Een PE buis heeft namelijk een hoge taaiheid, een chemische bestendigheid en is laag in gewicht. De PE buizen zijn bestand tegen zeer lage of hoge temperaturen en hebben een goede elektrische isolatie en hoge trillingsdemping en is volledig recyclebaar.

PE leiding systemen zijn uitermate geschikt in situaties waar een hoge slagvastheid en flexibiliteit nodig zijn. Een PE systeem is bestand tegen schokken, stoten en bepaalde chemische vloeistoffen. Inoplast kan ook voor uw leiding- en kabelwerk zorgdragen voor optimale bescherming.

PE-HD Buizen voor open ontgraving


PE-HD is een zeer sterk en duurzaam materiaal met een goede chemische bestendigheid. Het is zeer goed lasbaar doormiddel van Spiegellassen of Electrolasmoffen. PE-HD is UV-resistent en heeft een temperatuurbereik van -30°C tot 60°C. PE-HD kan ondergronds zeer goed worden toegepast en is vorstbestendig. Het materiaal is zeer goed recyclebaar hierdoor goed voor het milieu.

Informeer naar de opties

Wilt u meer weten over de mogelijkheden betreft uw eigen PE leiding? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag met u wat we voor u kunnen betekenen en voorzien u altijd van een gewenste oplossing.

Specificatieblad PE-HD Mantelbuis

 

Buislengte

Op Specificatie tolerantie +/- 10mm

Wanddikte

Volgens DIN8074

Diameters

Zie Tabel

Afschuining

Geen

Kleur

Zwart (RAL9004 benaderd)

Materiaal

PE-HD Regeneraat/Post Consumer/Recycle

Uiteinden

Uiteinde afgedopt

Verpakking

Pakket

Opdruk

Inoplast diameter/SDR klasse/productie datum

Controle

Meetlijsten

Produktie

Inoplast

 

SDR17,6

 

SDR11

 

Afmeting

Gewicht kg/mtr

Afmeting

Gewicht kg/mtr

110x6,3

2,1

110x10,0

3,18

125x7,1

2,69

125x11,4

4,12

160x9,1

4,4

160x14,6

6,74

200x11,4

6,86

200x18,2

10,5

Contact opnemen
PE Leiding systeem PE Leiding systeem

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Product aanvragen

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Inoplast is uw complete leverancier op het gebied van kabeltrekputten, mantelbuizen, PE-leidingsystemen, doorvoeren en afdichtingen, infiltratiesystemen, kabelbeschermingen, getrokken bochten, PVC leidingsystemen en dubbelwandige PE-buizen.

Prijslijst Downloaden