PE Leiding Systeem

Slagvaste buis voor kabels & Leidingen

 

Bij Inoplast vindt u een compleet assortiment aan PE leiding systemen en bijbehorende accessoires, zoals PE-hulpstukken en bevestigingsmaterialen. PE leiding buizen zijn gemaakt van polyetheen en vindt u bij Inoplast in diverse lengtes. Inoplast biedt u naast losse leidingsystemen ook totaaloplossingen voor infra, rail en GWW.

De voordelen van een PE Leiding buis

Een PE leiding systeem is inzetbaar voor drukleidingen, mantelbuizen en binnenriolering. Wilt u deze buizen verbinden? Dan kunt u die gemakkelijk aan elkaar lassen. PE buis heeft namelijk een hoge taaiheid, een chemische bestendigheid en is laag in gewicht. De PE buizen zijn bestand tegen zeer lage of hoge temperaturen en hebben een goede elektrische isolatie en hoge trillingsdemping en is volledig recyclebaar.

PE leiding systemen zijn uitermate geschikt in situaties waar een hoge slagvastheid en flexibiliteit nodig zijn. Een PE systeem is bestand tegen schokken, stoten en bepaalde chemische vloeistoffen. Inoplast kan ook voor uw leiding- en kabelwerk zorgdragen voor optimale bescherming.

PE-HD Buizen voor open ontgraving.

PE-HD is een zeer sterk en duurzaam materiaal met een goede chemische bestendigheid. Het is zeer goed lasbaar doormiddel van Spiegellassen of Electrolasmoffen. PE-HD is UV-resistent en heeft een temperatuurbereik van -30°C tot 60°C. PE-HD kan ondergronds zeer goed worden toegepast en is vorstbestendig. Het materiaal is zeer goed recyclebaar hierdoor goed voor het milieu.

 

Specificatieblad PE-HD Mantelbuis

 

Buislengte

Op Specificatie tolerantie +/- 10mm

Wanddikte

Volgens DIN8074

Diameters

Zie Tabel

Afschuining

Geen

Kleur

Zwart (RAL9004 benaderd)

Materiaal

PE-HD Regeneraat/Post Consumer/Recycle

Uiteinden

Uiteinde afgedopt

Verpakking

Pakket

Opdruk

Inoplast diameter/SDR klasse/productie datum

Controle

Meetlijsten

Produktie

Inoplast

 

SDR17,6

 

SDR11

 

Afmeting

Gewicht kg/mtr

Afmeting

Gewicht kg/mtr

110x6,3

2,1

110x10,0

3,18

125x7,1

2,69

125x11,4

4,12

160x9,1

4,4

160x14,6

6,74

200x11,4

6,86

200x18,2

10,5

Contact opnemen
PE Leiding systeem PE Leiding systeem

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Product aanvragen

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Inoplast is uw complete leverancier op het gebied van kabeltrekputten, mantelbuizen, PE-leidingsystemen, doorvoeren en afdichtingen, infiltratiesystemen, kabelbeschermingen, getrokken bochten, PVC leidingsystemen en dubbelwandige PE-buizen.

Prijslijst Downloaden