Mantelbuis met trekdraad

Flexibele mantelbuis met trekdraad

 

Bent u op zoek naar een mantelbuis met trekdraad? Inoplast biedt een compleet assortiment aan mantelbuizen voor ondergrondse en bovengrondse toepassingen. Voor mantelbuizen met trekdraad bent u bij Inoplast aan het juiste adres.

 

Kabelbescherming ondergronds en in wanden

Wanneer kabels of waterleidingen in de grond gelegd worden of door de muur getrokken worden, is het belangrijk dat deze goed beschermd zijn. Hiervoor wordt een mantelbuis gebruikt. Bij doorgangen van een buitenmuur is het zelfs verplicht om een kabelbescherming te plaatsen. Een mantelbuis voorkomt namelijk dat de kabel uitzet of krimpt, waardoor eventuele schade aan tegel- en stucwerk wordt voorkomen. Doordat een mantelbuis zo flexibel is en een gladde binnenkant heeft, zijn ze zeer geschikt voor de doorvoering van leidingen en kabels. De leidingen en kabels worden daarnaast goed beschermd door de kabelbescherming waardoor slijtage wordt beperkt. Wanneer de buizen gemonteerd zijn en de kabels er door heen kunnen, maakt het meegeleverde trekdraad de plaatsing van de kabels extra eenvoudig. 

 

Bekijk ons complete aanbod mantelbuizen of neem contact op voor meer informatie over ons productassortiment. 

Contact opnemen
Mantelbuis met trekdraad

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Product aanvragen

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Inoplast is uw complete leverancier op het gebied van kabeltrekputten, mantelbuizen, PE-leidingsystemen, doorvoeren en afdichtingen, infiltratiesystemen, kabelbeschermingen, getrokken bochten, PVC leidingsystemen en dubbelwandige PE-buizen.

Prijslijst Downloaden