Mantelbuis met trekdraad

Flexibele mantelbuis met trekdraad

 

Bent u op zoek naar een goede mantelbuis met trekdraad? Inoplast biedt een compleet assortiment aan mantelbuizen voor ondergrondse en bovengrondse toepassingen. Voor mantelbuizen met trekdraad bent u bij ons dan ook zeker aan het juiste adres. Ontdek wat wij zoal voor u kunnen betekenen en vind een buis die perfect past in uw situatie!

 

Een mantelbuis met trekdraad zorgt voor kabelbescherming

Wanneer kabels of waterleidingen in de grond gelegd worden of door de muur getrokken worden, is het belangrijk dat deze goed beschermd zijn. Hiervoor wordt een mantelbuis met trekdraad gebruikt. Bij doorgangen van een buitenmuur is het zelfs verplicht om een kabelbescherming te plaatsen. Een mantelbuis voorkomt namelijk dat de kabel uitzet of krimpt, waardoor eventuele schade aan tegel- en stucwerk wordt voorkomen. Doordat een mantelbuis zo flexibel is en een gladde binnenkant heeft, is deze zeer geschikt voor de doorvoering van leidingen en kabels. Een leiding of kabel wordt daarnaast goed beschermd door de kabelbescherming, waardoor slijtage wordt beperkt. Wanneer de buis gemonteerd is en de kabel er doorheen kan, maakt het meegeleverde trekdraad de plaatsing van de kabel extra eenvoudig. 

 

Laat ons u helpen

Inoplast voorziet u graag in uw behoefte. Bekijk ons complete aanbod mantelbuizen of neem contact met ons op voor meer informatie over ons productassortiment. Of u nu een mantelbuis met trekdraad of een ander exemplaar wilt, wij staan voor u klaar.

Contact opnemen
Mantelbuis met trekdraad

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Product aanvragen

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Inoplast is uw complete leverancier op het gebied van kabeltrekputten, mantelbuizen, PE-leidingsystemen, doorvoeren en afdichtingen, infiltratiesystemen, kabelbeschermingen, getrokken bochten, PVC leidingsystemen en dubbelwandige PE-buizen.

Prijslijst Downloaden