Mantelbuis grond

Kabelbescherming voor onder de grond

 

Bent u op zoek naar een geschikte mantelbuis voor in de grond? Inoplast biedt een compleet assortiment aan van mantelbuizen voor ondergrondse en bovengrondse toepassingen. Voor mantelbuizen geschikt voor in de grond bent u bij Inoplast aan het juiste adres.

 

Kabelbescherming ondergronds

Wanneer u kabels en leidingen in de grond aanlegt, is het zeer belangrijk dat deze goed beschermd worden. Goede bescherming voorkomt namelijk het uitzetten, inkrimpen en beschadigingen van de kabels of leidingen. De mantelbuis grond is zeer geschikt voor onder de grond en voorkomt deze problemen. De mantelbuizen van Inoplast zorgen dus voor optimale bescherming. Hierdoor kunnen kabels en leidingen veilig ondergronds aangelegd worden. Een mantelbuis is vaak flexibel en bevat een gladde binnenkant, waardoor kabels en leidingen extra goed kunnen worden doorgevoerd. Door de grotere diameter van de mantelbuis, kunnen de doorgevoerde leidingen veilig hun doorgang vinden. 

 

Bekijk ons complete aanbod mantelbuizen of neem contact op voor meer informatie over ons productassortiment. 

Contact opnemen
HDPE_Mantelbuis

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Product aanvragen

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Inoplast is uw complete leverancier op het gebied van kabeltrekputten, mantelbuizen, PE-leidingsystemen, doorvoeren en afdichtingen, infiltratiesystemen, kabelbeschermingen, getrokken bochten, PVC leidingsystemen en dubbelwandige PE-buizen.

Prijslijst Downloaden