Mantelbuis grond

Kabelbescherming voor onder de grond

 

Indien u op zoek bent naar een geschikte mantelbuis voor in de grond, staan wij graag voor u klaar. Inoplast biedt een compleet assortiment aan van mantelbuizen voor ondergrondse en bovengrondse toepassingen. Als specialist in infra, grond- weg- en waterbouw voorzien wij u graag in materialen om uw kabels en leidingen te beschermen. Voor mantelbuizen geschikt voor in de grond zit u dan ook helemaal goed bij ons.

 

Een kwalitatieve mantelbuis biedt kabelbescherming onder de grond

Wanneer u kabels en leidingen in de grond aanlegt, is het van groot belang dat deze goed beschermd worden. Goede bescherming voorkomt namelijk het uitzetten, inkrimpen en beschadigingen van de kabels of leidingen. De mantelbuis is zeer geschikt voor onder de grond en voorkomt deze problemen. De mantelbuizen van Inoplast zorgen dus voor optimale bescherming. Hierdoor kunnen kabels en leidingen veilig ondergronds aangelegd worden. Een mantelbuis is vaak flexibel en bevat een gladde binnenkant, waardoor kabels en leidingen extra goed kunnen worden doorgevoerd onder de grond. Door de grotere diameter van de mantelbuis, kunnen de doorgevoerde leidingen veilig hun doorgang vinden. 

 

Bescherm uw kabels optimaal en zorg dat ze Bekijk ons complete aanbod mantelbuizen of neem contact op voor meer informatie over ons productassortiment. 

Contact opnemen
HDPE_Mantelbuis

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Product aanvragen

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Inoplast is uw complete leverancier op het gebied van kabeltrekputten, mantelbuizen, PE-leidingsystemen, doorvoeren en afdichtingen, infiltratiesystemen, kabelbeschermingen, getrokken bochten, PVC leidingsystemen en dubbelwandige PE-buizen.

Prijslijst Downloaden