Klembuis Panzer

Toepasbaar in ruwe omgevingen

 

Met een Klembuis Multibox kunt u uw al bestaande buizen beschermen tijdens werkzaamheden. Zo zijn ze geschikt tijdens fase 0 werk langs het spoor, maar ook om graafschade te voorkomen. De klembuis Panzer is daarnaast zeer geschikt voor ruwe omgevingen.

 

Wat is een klembuis Panzer?

De klembuis Panzer is een zeer slagvaste deelbare buis met een robuuste constructie. De buis heeft vier scharnieren en drie schuifverbinders aan de voorzijde en heeft een mof/spie verbinding. De Panzer is een doorontwikkeling van de klembuis Quicklock. De robuuste constructie levert bescherming in ruwe omgevingen waar kabelstoringen kostbaar en tijdrovend worden. De deelbaarheid maakt toegang achteraf mogelijk. 

 

Waarvoor toepasbaar?

De klembuis Panzer is toepasbaar in ruwe omgevingen, zoals open installaties, bergen, meren/zeeën en andere gebieden. Deze klembuis heeft een lengte van 1 meter. De kokers worden met elkaar verbonden met trekvaste mof- en spieverbindingen die zijn geïntegreerd in het product. De lengtes kunnen eenvoudig worden geopend voor inspectie of andere werkzaamheden. 

 

Andere soorten klembuizen

Is de klembuis Hardlock niet helemaal wat u zoekt? Dan heeft Inoplast ook nog andere soorten klembuizen, zoals de klembuis Hardlock en de klembuis Multibox. Iedere klembuis heeft weer een andere toepassing waarvoor deze het meest geschikt is.

 

Bekijk ons complete aanbod klembuizen of neem contact op voor meer informatie over ons productassortiment. 

Contact opnemen
klembuis panzer

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Product aanvragen

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Inoplast is uw complete leverancier op het gebied van kabeltrekputten, mantelbuizen, PE-leidingsystemen, doorvoeren en afdichtingen, infiltratiesystemen, kabelbeschermingen, getrokken bochten, PVC leidingsystemen en dubbelwandige PE-buizen.

Prijslijst Downloaden