Deelbare Klembuis

Om bestaande kabels tijdelijk te beschermen bij fase 0 werk van spoorse kabels of permanent te beschermen tegen graafschade of andere mechanische krachten heeft Inoplast de Klembuis. We hebben 3 soorten deelbare oplossingen;

  • Klembuis Hardlock; Een slagvaste deelbare buis, deze heeft 4 scharnieren en 3 schuifverbinders aan de voorzijde en een mof/spie verbinding lengtes van 1 meter. Toepasbaar voor fase 0 werk langs het spoor maar ook voor hoogspanningskabels van de bekende energie leveranciers.

  • Klembuis Panzer; Een zeer slagvaste deelbare buis, robuuste constructie, deze heeft 4 scharnieren en 3 schuifverbinders aan de voorzijde en een mof/spie verbinding. Toepasbaar in ruwe omgevingen, zoals open installaties, bergen, meren/zeeën en andere gebieden. Lengte van 1 meter.

  • Klembuis Multibox; Is een productontwerp om allerlei mogelijke verbindings situaties op te lossen met aansluitbare diameters van 40-220 mm. Toepasbaar van Bestaand naar deelbaar of van deelbaar naar bestaand.

 

Al onze producten van de Klembuis zijn geproduceerd uit gerecycled materiaal.

Inoplast verkoopt de deelbare buizen inclusief statiegeld, bij inlevering van de buis/schaaldeel kapot of smerig krijgt u uw statiegeld terug. Statiegeld is alleen van toepassing wat door Inoplast is uitgeleverd.

Contact opnemen

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Product aanvragen

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Inoplast is uw complete leverancier op het gebied van kabeltrekputten, mantelbuizen, PE-leidingsystemen, doorvoeren en afdichtingen, infiltratiesystemen, kabelbeschermingen, getrokken bochten, PVC leidingsystemen en dubbelwandige PE-buizen.

Prijslijst Downloaden