Klembuis Multibox

Voor allerlei mogelijke verbindingssituaties

 

Met een Klembuis Multibox kunt u uw al bestaande buizen beschermen tijdens werkzaamheden. Zo zijn ze geschikt tijdens fase 0 werk langs het spoor, maar ook om graafschade te voorkomen. 

 

Wat is een klembuis Multibox?

De klembuis Multibox is een productontwerp om allerlei mogelijke verbindingssituaties op te lossen met aansluitbare diameters van 40-220mm. De Multibox is een veelzijdige probleemoplosser en met de Multibox kan een bestaande kabeltracé eenvoudig verwerkt en gekoppeld worden.

 

Waarvoor toepasbaar?

De klembuis Multibox is toepasbaar van bestaand naar deelbaar of van deelbaar naar bestaand. Bij gebruik van de klembuis Multibox zijn de kabels ten allen tijde beschermd zonder zwakke plekken. Het is ook mogelijk om op de klembuis Multibox een PVC of PE buis te koppelen om vanuit daar een aftakking naar een klembuis Hardlock of Quicklock te maken. 

 

Andere soorten klembuizen

Is de klembuis Hardlock niet helemaal wat u zoekt? Dan heeft Inoplast ook nog andere soorten klembuizen, zoals de klembuis Hardlock en de klembuis Panzer. Iedere klembuis heeft weer een andere toepassing waarvoor deze het meest geschikt is.

 

Bekijk ons complete aanbod klembuizen of neem contact op voor meer informatie over ons productassortiment. 

Contact opnemen
klembuis multibox

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Product aanvragen

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Inoplast is uw complete leverancier op het gebied van kabeltrekputten, mantelbuizen, PE-leidingsystemen, doorvoeren en afdichtingen, infiltratiesystemen, kabelbeschermingen, getrokken bochten, PVC leidingsystemen en dubbelwandige PE-buizen.

Prijslijst Downloaden