Klembuis Hardlock

Een slagvaste deelbare buis

 

Met een Klembuis Hardlock kunt u uw al bestaande buizen beschermen tijdens werkzaamheden. Zo zijn ze geschikt tijdens fase 0 werk langs het spoor, maar ook om graafschade te voorkomen.  

 

Wat is een klembuis Hardlock?

Een klembuis Hardlock is een slagvaste deelbare buis met vier scharnieren en drie schuifverbinders aan de voorzijde. Door deze scharnieren kunnen de twee delen zanddicht afgesloten worden. Daarnaast beschikt deze klembuis over een mof/spie verbinding met een lengte van 1 meter. De buizen zijn eenvoudig te leggen zonder gereedschap en zijn recyclebaar en UV bestendig. 

 

Waarvoor toepasbaar?

Een klembuis Hardlock is ontwikkeld voor bestaande kabels en/of leidingen die bescherming nodig hebben, bijvoorbeeld voor fase 0 werk langs het spoor, maar ook voor hoogspanningskabels van bekende energie leveranciers. Hierdoor wordt schade zoals lekkage of vocht- en luchtproblemen voorkomen. 

 

Andere soorten klembuizen

Is de klembuis Hardlock niet helemaal wat u zoekt? Dan heeft Inoplast ook nog andere soorten klembuizen zoals de klembuis Panzer en de klembuis Multibox. Iedere klembuis heeft weer een andere toepassing waarvoor deze het meest geschikt is.

 

Bekijk ons complete aanbod klembuizen of neem contact op voor meer informatie over ons productassortiment. 

Contact opnemen
klembuis hardlock

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Product aanvragen

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Inoplast is uw complete leverancier op het gebied van kabeltrekputten, mantelbuizen, PE-leidingsystemen, doorvoeren en afdichtingen, infiltratiesystemen, kabelbeschermingen, getrokken bochten, PVC leidingsystemen en dubbelwandige PE-buizen.

Prijslijst Downloaden