Waterdichte kabeldoorvoeringen

Kabels en draden geleiden

 

Bent u op zoek naar waterdichte kabeldoorvoeringen? Dan bent u bij Inoplast aan het juiste adres. Inoplast biedt waterdichte en luchtdichte kabeldoorvoeringen aan. 

 

Wat is een waterdichte kabeldoorvoering?

Een kabeldoorvoering is speciaal ontwikkeld om kabels op een veilige manier door hun behuizing te geleiden. Deze behuizing ligt in de grond of gaat door wanden of vloeren. Het gebrik van een kabeldoorvoering maakt het geleiden niet alleen makkelijk, maar zorgt er ook voor dat de kabels beschermd zijn. Daarnaast zorgen de doorvoeringen ook voor een waterdichte, gasdichte en brandvertragende afgedichting. Bij een waterdichte kabeldoorvoering kan er geen water in de doorvoering komen, maar kan water uit kabeldoorvoering ook niet in de grond, vloer of muren komen. Hierdoor wordt indringen van vocht en doorlekkern voorkomen. 

 

Het belang van waterdichte kabeldoorvoeringen

 

Een goede kabeldoorvoering is van groot belang. Hierdoor zijn kabels beter beschermd en ontstaat er minder snel schade. Wanneer geen waterdichte kabeldoorvoering gebruikt wordt, kunnen lekkages en andere vochtproblemen ontstaan. Met een waterdichte kabelvoorziening bent u ervan verzekerd dat uw kabels beschermd zijn en worden lekkages voorkomen.

 

Bekijk ons complete aanbod kabeldoorvoeringen of neem contact op voor meer informatie over ons productassortiment. 

Contact opnemen
Pe Buis-2

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Product aanvragen

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Inoplast is uw complete leverancier op het gebied van kabeltrekputten, mantelbuizen, PE-leidingsystemen, doorvoeren en afdichtingen, infiltratiesystemen, kabelbeschermingen, getrokken bochten, PVC leidingsystemen en dubbelwandige PE-buizen.

Prijslijst Downloaden