Waterdichte en luchtdichte Kabeldoorvoeringen

Kabels en draden geleiden

 

U bent op zoek naar waterdichte en luchtdichte kabeldoorvoeringen? Dan bent u bij Inoplast aan het goede adres. Bij Inoplast vindt u namelijk waterdichte en luchtdichte kabeldoorvoeringen. 

 

Wat is een waterdichte en luchtdichte kabeldoorvoering?

De kabeldoorvoeringen van Inoplast zijn speciaal ontwikkeld om kabels op een veilige manier door hun behuizing te geleiden. Deze behuizing wordt geplaatst in de grond of gaat door wanden of vloeren. Daarom is het belangrijk dat de kabeldoorvoering zowel waterdicht als luchtdicht is. Dit zorgt voor een waterdichte, gasdichte en brandvertragende afgedichting en hierdoor blijven de kabels goed beschermd. Het indringen van vocht en lucht en eventueel doorlekken wordt voorkomen. Daarnaast maakt een kabeldoorvoering het geleiden van de kabels een stuk makkelijker. 

 

Het belang van waterdichte kabeldoorvoeringen

Een goede en beschermende kabeldoorvoering is van groot belang om de kabels in de grond of muren te beschermen. Hierdoor ontstaat minder snel schade en worden lekkages en andere vocht- en luchtproblemen voorkomen. Met een waterdichte en luchtdichte kabelvoorziening bent u ervan verzekerd dat uw kabels beschermd zijn en worden lekkages voorkomen. 

 

Bekijk ons complete aanbod kabeldoorvoeringen of neem contact op voor meer informatie over ons productassortiment. 

Contact opnemen
waterdichte en luchtdichte kabeldoorvoeringen

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Product aanvragen

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Inoplast is uw complete leverancier op het gebied van kabeltrekputten, mantelbuizen, PE-leidingsystemen, doorvoeren en afdichtingen, infiltratiesystemen, kabelbeschermingen, getrokken bochten, PVC leidingsystemen en dubbelwandige PE-buizen.

Prijslijst Downloaden