PE Buis

Slagvaste buis voor kabels & Leidingen

 

Heeft u een PE buis nodig? Bij Inoplast vindt u een compleet assortiment aan PE buizen, leidingen en bijbehorende accessoires, zoals PE hulpstukken en bevestigingsmaterialen. PE buizen zijn gemaakt van polyetheen, die bij ons verkrijgbaar zijn in diverse lengtes. Inoplast biedt u naast losse leidingsystemen ook totaaloplossingen voor infra, rail en GWW.

De voordelen van een PE buis

Een PE buis is inzetbaar voor drukleidingen, mantelbuizen en binnenriolering. Wilt u deze buizen verbinden? Dan last u die gemakkelijk aan elkaar. Over het algemeen staat een PE buis bekend om de hoge taaiheid, chemische bestendigheid en het lichte gewicht. De PE buizen zijn bestand tegen zeer lage of hoge temperaturen en hebben een goede elektrische isolatie en hoge trillingsdemping. Ook niet onbelangrijk: deze buizen zijn volledig recyclebaar.

 

PE buizen - ook wel PE leidingsystemen genoemd - zijn uitermate geschikt in situaties waar een hoge slagvastheid en flexibiliteit nodig zijn. Een PE systeem is bestand tegen schokken, stoten en bepaalde chemische vloeistoffen. Inoplast kan ook voor uw leiding- en kabelwerk zorgdragen voor optimale bescherming.

PE-HD buizen voor open ontgraving

PE-HD is een zeer sterk en duurzaam materiaal met een goede chemische bestendigheid. Het is zeer goed lasbaar doormiddel van Spiegellassen of Electrolasmoffen. PE-HD is UV-resistent en heeft een temperatuurbereik van -30°C tot 60°C. PE-HD kan ondergronds zeer goed worden toegepast en is vorstbestendig. Het materiaal is zeer goed recyclebaar, en hierdoor ook uitermate goed voor het milieu. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze buis? Neem dan contact met ons op.

 

Specificatieblad PE-HD Mantelbuis

 

Buislengte

Op Specificatie tolerantie +/- 10mm

Wanddikte

Volgens DIN8074

Diameters

Zie Tabel

Afschuining

Geen

Kleur

Zwart (RAL9004 benaderd)

Materiaal

PE-HD Regeneraat/Post Consumer/Recycle

Uiteinden

Uiteinde afgedopt

Verpakking

Pakket

Opdruk

Inoplast diameter/SDR klasse/productie datum

Controle

Meetlijsten

Produktie

Inoplast

 

SDR17,6

 

SDR11

 

Afmeting

Gewicht kg/mtr

Afmeting

Gewicht kg/mtr

110x6,3

2,1

110x10,0

3,18

125x7,1

2,69

125x11,4

4,12

160x9,1

4,4

160x14,6

6,74

200x11,4

6,86

200x18,2

10,5

Contact opnemen
image006 image005

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Product aanvragen

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Inoplast is uw complete leverancier op het gebied van kabeltrekputten, mantelbuizen, PE-leidingsystemen, doorvoeren en afdichtingen, infiltratiesystemen, kabelbeschermingen, getrokken bochten, PVC leidingsystemen en dubbelwandige PE-buizen.

Prijslijst Downloaden