PE Buis 90 mm

PE Buis ook in verschillende diktes

 

Op zoek naar een PE buis van 90 mm? Dan bent u bij Inoplast aan het juiste adres. Bij Inoplast vindt u namelijk een breed assortiment aan PE buizen, verkrijgbaar in verschillende diktes. Ook leidingen en bijbehorende accessoires zoals PE-hulpstukken en bevestigingsmaterialen behoren tot het assortiment. Naast verschillende lengtes zijn de PE buizen ook verkrijgbaar in verschillende diktes. De buizen zijn gemaakt van polyetheen. Naast losse leidingstystemen Biedt Inoplast ook totaaloplossingen voor infra, rail en GWW aan.

 

PE buis 90 mm inzetbaarheid

PE buizen worden ook wel PE leidingsystemen genoemd. Door de hoge taaibaarheid en chemische bestendigheid zijn PE buizen eenvoudig aan elkaar te lassen. Hierdoor zijn de buizen inzetbaar voor verschillende doeleinden, zoals drukleidingen, mantelbuizen en binnenrioleringen. Daarnaast zijn PE buizen zeer geschikt voor situaties wanneer een hoge slagvastigheid en flexibiliteit nodig is. Dit is omdat PE systemen bestand zijn tegen schokken, stoten en bepaalde chemische vloeistoffen. Inoplast kan ook voor uw leiding- en kabelwerk zorgdragen voor een optimale bescherming. 

 

Een veel gebruikte toepassing van PE buizen is PE-HD. Dit is een zeer sterk en duurzaam materiaal met een goede chemische bestendigheid. Hierdoor zijn PE-HD buizen zeer goed lasbaar. Daarnaast zijn ze UV-resistent en zijn de buizen bestand tegen temperaturen van -30°C tot 60°C. Hierdoor is een PE-HD buis vorstbestendig en zeer geschikt voor onder de grond. Ook is dit materiaal goed recyclebaar.

 

Meer informatie ontvangen over PE buizen 90 mm van Inoplast? Bekijk de mogelijkheden en neem contact met ons op. 

Contact opnemen
PE-HD met machetmof Pe Buis-2 Pe Buis-2

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Product aanvragen

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Inoplast is uw complete leverancier op het gebied van kabeltrekputten, mantelbuizen, PE-leidingsystemen, doorvoeren en afdichtingen, infiltratiesystemen, kabelbeschermingen, getrokken bochten, PVC leidingsystemen en dubbelwandige PE-buizen.

Prijslijst Downloaden