PE Buis 75 mm

PE Buis in vele maten en typen

 

Bent u op zoek naar een PE buis van 75 mm? Bij Inoplast vindt u een compleet assortiment aan PE buizen, leidingen en bijbehorende accessoires, zoals PE-hulpstukken en bevestigingsmaterialen. PE buizen zijn gemaakt van polyetheen en is bij Inoplast beschikbaar in diverse lengtes. Inoplast biedt u naast losse leidingsystemen ook totaaloplossingen voor infra, rail en GWW.

PE buis 75 mm inzetbaarheid

Een PE buis is inzetbaar voor zowel drukleidingen, mantelbuizen en binnenrioleringen. De buizen zijn eenvoudig aan elkaar te lassen en hebben een hoge taaiheid en chemische bestendigheid. PE buizen, ook wel PE leidingsystemen genoemd, zijn uitermate geschikt in situaties waar een hoge slagvastheid en flexibiliteit nodig zijn. Een PE systeem is bestand tegen schokken, stoten en bepaalde chemische vloeistoffen. Inoplast kan ook voor uw leiding- en kabelwerk zorgdragen voor optimale bescherming.

 

Een veel gebruikte toepassing van PE buizen is PE-HD. PE-HD is een zeer sterk en duurzaam matieraal met een goede chemische bestendigheid. Hierdoor zijn PE-HD buizen zeer goed lasbaar. Daarnaast zijn ze UV-resistent en zijn de buizen bestand tegen temperaturen van -30°C tot 60°C. Hierdoor is een PE-HD buis vorstbestendig en zeer geschikt voor onder de grond. Ook is dit materiaal goed recyclebaar.

 

Meer informatie ontvangen over PE buizen van Inoplast? Bekijk de mogelijkheden en neem contact met ons op. 

Contact opnemen
Pe Buis-2

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Product aanvragen

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Inoplast is uw complete leverancier op het gebied van kabeltrekputten, mantelbuizen, PE-leidingsystemen, doorvoeren en afdichtingen, infiltratiesystemen, kabelbeschermingen, getrokken bochten, PVC leidingsystemen en dubbelwandige PE-buizen.

Prijslijst Downloaden