PE Buis 160 mm

PE buis in verschillende diktes

 

Op zoek naar een PE buis van 160 mm? Bij Inoplast vindt u een breed assortiment aan PE buizen, verkrijgbaar in verschillende diktes. Naast PE buizen bieden we ook leidingen, PE-hulpstukken en bevestigingsmaterialen aan. Onze PE buizen zijn gemaakt van polyetheen en geschikt voor diverse toepassingen in infrastructuur, rail en GWW-projecten.

 

Een PE buis van 160 mm is veelzijdig en duurzaam

Onze PE buis van 160 mm, ook bekend als PE leidingsysteem, heeft een hoge taaibaarheid en chemische bestendigheid, waardoor meerdere delen eenvoudig aan elkaar te lassen zijn. Voordeel hiervan is dat ze inzetbaar zijn voor drukleidingen, mantelbuizen en binnenrioleringen. Ook in situaties waar hoge slagvastigheid en flexibiliteit vereist zijn, presteren PE buizen uitstekend. Ze zijn bestand tegen schokken, stoten en bepaalde chemische vloeistoffen, waardoor ze optimale bescherming bieden voor leiding- en kabelwerk. Naast een PE buis van 160 mm vindt u in ons assortiment onder meer buizen met de volgende diktes:

 

 

Wat PE-HD aan toegevoegde waarde heeft

Een veel gebruikte toepassing van PE buizen is PE-HD. Dit is een zeer sterk en duurzaam materiaal met een goede chemische bestendigheid. Onze PE-HD buizen zijn zeer sterk en duurzaam, met een uitstekende chemische bestendigheid. Ze zijn UV-resistent en kunnen temperaturen van -30°C tot 60°C aan. Dit maakt ze vorstbestendig en zeer geschikt voor ondergrondse toepassingen. Bovendien zijn ze goed recyclebaar, wat bijdraagt aan een duurzaam milieu.

 

Vind uw ideale toepassing

Meer weten over onze PE buizen van 160 mm? Ontdek de mogelijkheden en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Bij Inoplast vinden we de juiste oplossing voor uw project.

Contact opnemen
pe buis 160 mm pe buis 160 mm

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Product aanvragen

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Inoplast is uw complete leverancier op het gebied van kabeltrekputten, mantelbuizen, PE-leidingsystemen, doorvoeren en afdichtingen, infiltratiesystemen, kabelbeschermingen, getrokken bochten, PVC leidingsystemen en dubbelwandige PE-buizen.

Prijslijst Downloaden