PE Buis 110 mm

PE buis ook in verschillende diktes

 

Overweegt u de aanschaf van een PE buis van 110 mm? Bij Inoplast bieden we een uitgebreid assortiment aan PE buizen, beschikbaar in verschillende diktes. Naast PE-hulpstukken en bevestigingsmaterialen vindt u bij ons ook leidingen in diverse lengtes. Onze PE buizen, gemaakt van polyetheen, worden niet alleen gebruikt voor losse leidingsystemen, maar we bieden ook totaaloplossingen voor infra, rail en GWW.

 

Waarvoor gebruikt u een PE buis van 110 mm?

PE buizen, ook bekend als PE leidingsystemen, zijn eenvoudig aan elkaar te lassen vanwege hun hoge taaibaarheid en chemische bestendigheid. Hierdoor zijn ze geschikt voor diverse toepassingen, waaronder drukleidingen, mantelbuizen en binnenrioleringen. Bovendien bieden ze uitstekende slagvastigheid en flexibiliteit, en kunnen ze schokken, stoten en bepaalde chemische vloeistoffen weerstaan. Bij Inoplast zorgen we ook voor een optimale bescherming van uw leiding- en kabelwerk met bijvoorbeeld een PE buis van 110 mm. U beleeft zo volop profijt van deze investering.

 

Duurzaamheid met PE-HD

Een veel gebruikte toepassing van PE buizen is PE-HD, een materiaal dat zeer sterk en duurzaam is, met uitstekende chemische bestendigheid. PE-HD buizen kunnen gemakkelijk worden gelast en zijn UV-resistent, bestand tegen temperaturen van -30°C tot 60°C, en vorstbestendig, waardoor ze ideaal zijn voor ondergrondse situaties. Bovendien dragen we bij aan duurzaamheid, omdat dit materiaal goed recyclebaar is.

 

Vertel ons wat u zoekt

Wilt u meer informatie ontvangen over een PE buis 110 mm van Inoplast? Bekijk de mogelijkheden en neem contact met ons op. Indien gewenst kunt u ook een buis van bijvoorbeeld 32 mm of 160 mm aanschaffen, of zelfs een product aanvragen als uw ideale toepassing er niet tussenzit.

Contact opnemen
PE-HD met machetmof Pe Buis-2 Pe Buis-2

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Product aanvragen

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Inoplast is uw complete leverancier op het gebied van kabeltrekputten, mantelbuizen, PE-leidingsystemen, doorvoeren en afdichtingen, infiltratiesystemen, kabelbeschermingen, getrokken bochten, PVC leidingsystemen en dubbelwandige PE-buizen.

Prijslijst Downloaden