Mantelbuis 40 mm

Oneindig veel toepassingen

 

Zoekt u naar een mantelbuis 40 mm en wilt u deze bij een professional bestellen? Inoplast biedt een ruim aanbod aan mantelbuizen in allerlei maten en daarbij horende accessoires en types. Wij leveren meer dan 10 soorten kabelbescherming, kabeltrekputten, getrokken bochten, inspectieputten, drainage, doorvoeringen en railpipe systemen. 

Een populaire mantelbuis: de Kabuflex 40 mm

Een veel voorkomende toepassing is Kabuflex. Deze mantelbuis van 40 mm wordt in twee typen geleverd. Bij het type S (lengtes) is ook de binnenwand van PE. De buis is hierdoor aan de binnenzijde glad. Het type S wordt dan ook geleverd in lengtes van 6 meter en is aan een zijde voorzien van mof die met een rubberen ring ook waterdicht te maken is. Een Type R, geleverd op rollen (40 tot 200 mm) van 50/25 meter, heeft een binnenwand van een elastisch PE en is daardoor buigzaam. Met zijn radius van vijf keer de eigen diameter is deze buis ideaal in situaties met veel obstakels. Elke rol is standaard voorzien van een trekkoord en mof.

 

Voor deze buizen zijn ook hulpmiddelen beschikbaar. Denk aan afstandhouders, aftakkingen, afdichtringen en eindkappen. Inoplast levert de PE-HD Kabuflex standaard in rood of zwart. Daarnaast zijn er andere kleuren beschikbaar, wat de overzichtelijkheid ten goede komt. De buizen worden geproduceerd volgens EN50086-2-4- en ISO-normering.

 

Informeer naar de mogelijkheden
Laat het ons weten als u een mantelbuis van 40 mm wilt aanschaffen; wij helpen u graag. Wenst u allereerst meer informatie over alle mantelbuizen van Inoplast? Bekijk dan ons assortiment of neem contact met ons op.

Contact opnemen
Mantelbuis 40

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Product aanvragen

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Inoplast is uw complete leverancier op het gebied van kabeltrekputten, mantelbuizen, PE-leidingsystemen, doorvoeren en afdichtingen, infiltratiesystemen, kabelbeschermingen, getrokken bochten, PVC leidingsystemen en dubbelwandige PE-buizen.

Prijslijst Downloaden