KRASO waterdichte doorvoer

Het merk KRASO begrijpt het belang van waterdichte doorvoer, en daarom bieden wij van Inoplast hoogwaardige oplossingen van dit merk die voldoen aan de strengste normen voor afdichting en bescherming. Wij vertellen u graag meer over de voordelen en toepassingen van de waterdichte doorvoer, zodat u begrijpt waarom het de juiste keuze is voor uw projecten.

Een KRASO waterdichte doorvoer is een goede keuze

De waterdichte doorvoeroplossingen van KRASO staan bekend om hun robuuste waterdichtheid. Ze bieden een betrouwbare afdichting, zelfs in de meest veeleisende omgevingen. Of u nu werkt in de bouwsector, de scheepvaartindustrie of industriële installaties, u kunt vertrouwen op de waterdichte doorvoer van KRASO om uw kabels en leidingen te beschermen tegen vocht en andere schadelijke elementen.

 

Blindstop, Momentcontrolemoer ontwikkeld door KRASO® , RVS 304.

  • Blind ED, enkel afdichting, tegen water druk tot 1,0 bar, 20mm rubber
  • Blind DD, dubbele afdichting, tegen water druk tot 3,0 bar, 40mm rubber
  • Blind VD, viervoudige afdichting, tegen water druk tot 8,0 bar, 80mm rubber
  • Leverbaar van Kernboring 80mm t/m 500mm.

+ Momentcontrolemoer KRASO®: Het aandraaien van de moeren zonder gebruik van een momentsleutel
+ Radondicht; IAF getest
+ Gas- en geurdicht TA-Luft getest.
+ KRASO® Water- Luchtdichte doorvoer: RVS 304, gelijkmatige drukverdeling d.m.v. 5mm klemplaten en hoogwaardige rubberen afdichting, gelaste RVS bouten aan de binnenzijde van de achterplaat in plaats van doorgeboorde bouten.

KRASO waterdichte doorvoer

Brede toepassingsmogelijkheden

Een van de sterke punten van de waterdichte doorvoer is de veelzijdigheid ervan. Deze oplossingen kunnen worden toegepast in diverse situaties en industrieën. Ze bieden bescherming voor kabels en leidingen die door muren, vloeren en plafonds moeten worden geleid, en ze passen zich aan aan de specifieke eisen van uw project. 

Eenvoudige installatie en duurzaamheid

Professionals waarderen de eenvoudige installatie van een waterdichte doorvoer van KRASO. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook kosten. Bovendien zijn de doorvoeroplossingen van KRASO duurzaam, wat betekent dat ze langdurige bescherming bieden en bijdragen aan de betrouwbaarheid van elektrische systemen.

KRASO waterdichte doorvoer

Neem direct contact met ons op

Een KRASO waterdichte doorvoer vertegenwoordigt de top in afdichtingstechnologie. Met hun robuuste waterdichtheid, brede toepassingsmogelijkheden, eenvoudige installatie en duurzaamheid, zijn ze de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige bescherming voor kabels en leidingen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de KRASO waterdichte doorvoer en hoe het aan uw specifieke behoeften kan voldoen. Ontdek zelf de voordelen van deze geavanceerde technologie en zorg voor optimale bescherming voor uw projecten.

Contact opnemen
KRASO waterdichte doorvoer KRASO waterdichte doorvoer

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Product aanvragen

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Inoplast is uw complete leverancier op het gebied van kabeltrekputten, mantelbuizen, PE-leidingsystemen, doorvoeren en afdichtingen, infiltratiesystemen, kabelbeschermingen, getrokken bochten, PVC leidingsystemen en dubbelwandige PE-buizen.

Prijslijst Downloaden