KRASO SD60

Deze superieure afdichtingsoptie, ook bekend als het KRASO klemdichtring Type SD. Dit type is vervaardigd om de kloof tussen sparingen en doorgevoerde kabels effectief te verzegelen. Hiervan maakt de SD60 onderdeel uit. Verken de mogelijkheden die deze applicatie te bieden heeft!

Specificaties van de SD60: Oplossingen op Maat voor Uw Afdichtingsuitdagingen

KRASO SD klemdichtringen zijn op maat vervaardigd om aan de eisen van onze klanten te voldoen, vervaardigd uit duurzaam EPDM van 60 mm en roestvast staal van kwaliteit A2. Deze materialen garanderen een optimale afdichting en beloven een lange levensduur, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden.

Draaimoment en drukracht in de eigen hand

Met de DKM moer verkrijgt de monteur volledige controle over het draaimoment en de drukkracht, wat de kleinste aanpassing aan de specifieke vereisten van iedere installatie mogelijk maakt en het bevestigen van klemdichtringen omtovert tot kinderspel.

Efficiënte installatie met geïntegreerd draaimoment

Voor het installeren van buis- en kabeldoorvoeren, kernboringen of doorvoerpijpen, staat de KRASO SD60 klemdichtring paraat als de ideale afdichtingsoplossing. De geïntegreerde moer met automatisch draaimoment elimineert de noodzaak van een momentsleutel, wat de installatie vereenvoudigt en de efficiëntie verhoogt.

Stevig en gasdicht

De benaming 'SD60' refereert aan de 60 mm breedte van de dichtring. De KRASO SD60 staat ook garant voor gas- en geurdichte prestaties, waardoor het een vertrouwde keuze is voor een breed scala aan toepassingen. Bent u op zoek naar een specifieke maat? Wij zijn gereed om u te ondersteunen!

Ga voor ons kwalitatieve aanbod

de KRASO SD60 klemdichtring van Inoplast een robuuste en betrouwbare afdichtingsoplossing die voldoet aan de strenge eisen van hedendaagse installaties. Of het nu gaat om industriële toepassingen of infrastructuurprojecten, de SD60 belooft een duurzame, gas- en geurdichte prestatie met zijn 60 mm breedte en topkwaliteit materialen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of doe direct een productaanvraag voor de ideale afdichtingsoplossing voor uw project.

 

Zie ook de andere producten van KRASO, zoals onder andere de KRASO momentmoer of DKM.

Contact opnemen
kraso-type-SD

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Product aanvragen

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Inoplast is uw complete leverancier op het gebied van kabeltrekputten, mantelbuizen, PE-leidingsystemen, doorvoeren en afdichtingen, infiltratiesystemen, kabelbeschermingen, getrokken bochten, PVC leidingsystemen en dubbelwandige PE-buizen.

Prijslijst Downloaden