KRASO SD30

Inoplast is dé specialist waar u moet zijn als u de KRASO SD30 klemdichtring zoekt. Deze hoogwaardige afdichtingsoplossing (ook bekend als het KRASO klemdichtring Type SD) is ontworpen om de ruimte tussen sparingsbuizen en doorgevoerde kabels effectief af te dichten. Ontdek wat de mogelijkheden met deze toepassing zijn!

Kenmerken van de SD30: maatwerk voor uw afdichtingsprobleem

De KRASO SD klemdichtringen worden op maat geproduceerd volgens de specificaties van onze klanten en bestaan uit duurzaam 30/60 mm EPDM en roestvrij staal van kwaliteit A2. Deze materialen waarborgen een optimale afdichting en een lange levensduur onder diverse omstandigheden.

Volledige controle over draaimoment en aandrukkracht

Met een DKM moer in handen heeft de monteur totale beheersing over het draaimoment en de drukkracht. Dit maakt een precieze aanpassing mogelijk voor de specifieke eisen van elke installatie, en verheft het vastzetten van klemdichtringen tot een kunst.

Efficiënte installatie met geïntegreerd draaimoment

Of het nu gaat om het doorvoeren van buizen en kabels, kernboringen of doorvoerbuizen, de KRASO SD30 klemdichtring biedt de ideale oplossing voor uw specifieke afdichtingsprobleem. Dankzij de moer met geïntegreerd draaimoment wordt een automatisch draaimoment zonder momentsleutel mogelijk, wat installatie eenvoudig en efficiënt maakt.

Robuust en gasdicht

De aanduiding 'SD30' staat voor de breedte van 30 mm. Bovendien staat de KRASO SD30 garant voor gas- en geurdichte prestaties, waardoor het een betrouwbare keuze is voor diverse toepassingen. Zoekt u toch een SD60? Ook dan staan wij voor u klaar!

Ga voor ons kwalitatieve aanbod

Kies voor de duurzaamheid van roestvast staal en de precisie van maatwerk met de KRASO SD30 klemdichtring van Inoplast. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of doe direct een productaanvraag voor de ideale afdichtingsoplossing voor uw project.

 

Zie ook de andere producten van KRASO, zoals onder andere de KRASO gasdichte doorvoer of klemafdichting.

Contact opnemen
kraso-type-SD

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Product aanvragen

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Inoplast is uw complete leverancier op het gebied van kabeltrekputten, mantelbuizen, PE-leidingsystemen, doorvoeren en afdichtingen, infiltratiesystemen, kabelbeschermingen, getrokken bochten, PVC leidingsystemen en dubbelwandige PE-buizen.

Prijslijst Downloaden