KRASO DKM

Ontdek bij Inoplast de innovatieve wereld van DKM. Dergelijke moeren van het merk KRASO met geïntegreerd draaimoment maken de installatie moeiteloos en foutloos. De DKM-serie biedt unieke kenmerken die het montageproces aanzienlijk verbeteren. Lees snel wat u er zoal mee kunt!

Gestroomlijnde Installatie met KRASO DKM

Een van de opvallende eigenschappen van DKM is het geïntegreerde draaimoment, waardoor handmatig gebruik van een moersleutel overbodig is. Dit automatische draaimoment maakt de montage niet alleen eenvoudig, maar voorkomt ook inbouwfouten, wat resulteert in een efficiënter en foutloos installatieproces. Volledige controle over draaimoment en aandrukkracht.

Volledige controle over draaimoment en aandrukkracht

Met een DKM moer in handen heeft de monteur totale beheersing over het draaimoment en de drukkracht. Dit maakt een precieze aanpassing mogelijk voor de specifieke eisen van elke installatie, en verheft het vastzetten van klemdichtringen tot een kunst.

Hoor- en voelbaar signaal voor perfect draaimoment

Het onderscheidende kenmerk van de KRASO DKM is de auditieve en tactiele feedback die aangeeft wanneer het ideale draaimoment bereikt is. Deze feedback biedt niet alleen extra vertrouwen tijdens de montage, maar voorkomt ook het risico van overbelasting, waardoor de betrouwbaarheid van de installatie toeneemt.

Beheersing van Draaimoment en Drukkracht

Het innovatieve ontwerp van de DKM-serie maakt de montage van klemdichtringen simpeler dan ooit. De monteur kan nu zonder moersleutel snel en effectief de gewenste druk uitoefenen, wat een veilige en stevige afdichting garandeert.

Ga voor ons kwalitatieve aanbod

De DKM-reeks staat niet alleen voor een probleemloze installatie maar biedt ook de flexibiliteit om de moer te ontgrendelen en met hetzelfde gemak opnieuw vast te draaien. Hiermee behoren problemen zoals doorslippen tot het verleden en is de monteur verzekerd van een duurzame en betrouwbare bevestiging. Ervaar zelf de voordelen van KRASO DKM en verbeter uw montagewerkzaamheden. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Zie ook de andere producten van KRASO, zoals onder andere de KRASO waterdichte doorvoer of klemafdichting.

Contact opnemen
kleines_bild_672x672px_EN

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Product aanvragen

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Inoplast is uw complete leverancier op het gebied van kabeltrekputten, mantelbuizen, PE-leidingsystemen, doorvoeren en afdichtingen, infiltratiesystemen, kabelbeschermingen, getrokken bochten, PVC leidingsystemen en dubbelwandige PE-buizen.

Prijslijst Downloaden