Het belang van kabeldoorvoeringen

Kabeldoorvoetingen

 

Bent u op zoek naar geschikte kabeldoorvoeringen? Dan bent u bij Inoplast aan het juiste adres. Wij hebben namelijk allerlei van deze doorvoeringen in ons assortiment. U vindt bij ons zowel waterdichte als luchtdichte kabeldoorvoeringen. 

 

Wat zijn kabeldoorvoeringen?

 

Kabeldoorvoeringen zijn speciaal ontwikkeld om kabels op een veilige manier door hun behuizing in de grond, wanden of vloeren te geleiden. Het door de behuizing heen geleiden gaat niet alleen makkelijker met kabeldoorvoeringen, maar de doorvoeringen zorgen ook voor een waterdichte, gasdichte en brandvertragende afgedichting. 

 

Het belang van kabeldoorvoeringen

 

Een goede kabeldoorvoering is van groot belang. Hierdoor zijn kabels beter beschermd en ontstaat er minder snel schade. Wanneer niet de goede kabeldoorvoering gebruikt wordt, kunnen lekkages en andere vochtproblemen ontstaan. Zoekt u naar deelbare kabeldoorvoeringen? Ook dan zit u goed bij ons.

 

Vraag naar meer informatie

 

Bekijk ons complete aanbod kabeldoorvoeringen of neem contact met ons op voor meer informatie over ons productassortiment. Inoplast helpt u altijd aan een geschikte oplossing op maat.

Contact opnemen
Pe Buis-2

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Product aanvragen

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Inoplast is uw complete leverancier op het gebied van kabeltrekputten, mantelbuizen, PE-leidingsystemen, doorvoeren en afdichtingen, infiltratiesystemen, kabelbeschermingen, getrokken bochten, PVC leidingsystemen en dubbelwandige PE-buizen.

Prijslijst Downloaden