Greenpipe Flex Cable Tray™

Eenvoudige maar effectieve kabelbescherming
Waarom wordt kabelbescherming gebruikt? Het antwoord is natuurlijk om de kabel te beschermen en de veiligheid bij de installatie te vergroten. Soms wordt er echter geen kabelbescherming gebruikt of wordt er verkeerde kabelbescherming toegepast, maar volgens ons is dat slechts een kortetermijnbesparing. Op de lange termijn zal dit uiteindelijk leiden tot kabelschade, dure operationele stilstand en reparaties. Greenpipe Flex Cable Tray™ is een eenvoudige en kosteneffectieve oplossing, maar toch uiterst effectief. Ontworpen om eenvoudig op het volgende stuk te klikken.

 

Verminderde behoefte aan zand en transport
Greenpipe Flex Cable Tray™ is ontworpen om de huidige verliezen te verminderen die kunnen optreden in beschermingsbuizen als gevolg van de warmte van de kabels. Terwijl de kabel eronder wordt beschermd, waar de kabel het vaakst beschadigd raakt, zorgt Greenpipe Flex Cable Tray™ ervoor dat de warmte naar boven kan ontsnappen.

 

Bij de installatie is er geen of aanzienlijk minder zand nodig dan normaal gesproken bij het gebruik van de kabelgoot. Dit vermindert het transport en voorbereidend werk. In vergelijking met zand en doek, die na verloop van tijd kunnen verdwijnen, blijft Greenpipe Flex Cable Tray™ langdurig behouden.

Contact opnemen Calculator
kabeltrag-200x416

Technische informatie

Lengte (mm)

1200

Breedte (mm)

1200

Gewicht (kg)

1,4

Besparingen in olie & CO2-eq

2,38l/3,58 kg

Stuks/EU-pallet

168

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Product aanvragen