Kabelbescherming PVC buis

Kabels en draden beschermen

 

Bent u op zoek naar PVC kabelbescherming? Dan bent u bij Inoplast aan het juiste adres. Bij Inoplast vindt u namelijk sterke en lichtgewicht kabelbescherming van PVC buizen. 

 

Waarom kabelbescherming PVC buis?

PVC is al jarenlang de oplossing voor vele onder- en bovengrondse toepassingen. Dit komt omdat buizen van PVC makkelijk te verwerken zijn en er een breed assortiment beschikbaar is. Daarnaast is de prijs relatief laag. De kabelbeschermbuizen van Inoplast worden geleverd in de kleuren grijs, rood, groen, blauw en oranje. De buizen zijn standaard vijf meter lang. PVC leidingsystemen worden aanbevolen in het Nationaal Pakket Duurzaam Bouwen vanwege de recyclingmogelijkheden. 

 

Het belang van een kabelbeschermbuis

Een goede en beschermende kabelbeschermhuis is van groot belang om de kabels in de grond of muren te beschermen. Hierdoor ontstaat minder snel schade en worden lekkages en andere vocht- en luchtproblemen voorkomen. Met een waterdichte en luchtdichte kabelvoorziening bent u ervan verzekerd dat uw kabels beschermd zijn en worden lekkages voorkomen. 

 

Bekijk ons complete aanbod kabelbeschermbuizen of neem contact op voor meer informatie over ons productassortiment. 

Contact opnemen
kabelbescherming pvc buis

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Product aanvragen

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Inoplast is uw complete leverancier op het gebied van kabeltrekputten, mantelbuizen, PE-leidingsystemen, doorvoeren en afdichtingen, infiltratiesystemen, kabelbeschermingen, getrokken bochten, PVC leidingsystemen en dubbelwandige PE-buizen.

Prijslijst Downloaden