Kabelbescherming PP buis

Kabels en draden beschermen

 

Bent u op zoek naar PP kabelbescherming? Dan bent u bij Inoplast aan het juiste adres. Bij Inoplast vindt u namelijk sterke en lichtgewicht kabelbescherming van PP buizen. 

 

Waarom kabelbescherming PP buis?

Het voordeel van PP (polypropyleen) is dat dit materiaal sterker is dan PVC. Daarnaast is PP makkelijk te recyclen, beter bestand tegen een grotere variatie aan chemicaliën en gladder, waardoor er minder risico is op aanhechting en daarmee verstoppingen. Ook kunnen de PP buizen hergebruikt worden omdat het een erg duurzaam materiaal is dat lang meegaat. Als laatste is kabelbescherming van PP dunner dan PE, waardoor er minder materiaal nodig is bij de productie. Dit maakt de productie kabelbescherming van PP buizen economischer en milieuvriendelijker.  

 

Kabelbscherming van PP wordt meestal toegepast bij gravitaire rioleringen in zowel binnenriolering als buitenriolering. De PP-verbindgen worden met een rubberen ring en moffen aan elkaar gemaakt, wat de installatie makkelijker maakt. 

 

Het belang van kabelbescherming

Goede en beschermende kabelbescherming is van groot belang om de kabels in de grond of muren te beschermen. Hierdoor ontstaat minder snel schade en worden lekkages en andere vocht- en luchtproblemen voorkomen. Met een waterdichte en luchtdichte kabelvoorziening bent u ervan verzekerd dat uw kabels beschermd zijn en worden lekkages voorkomen. 

 

Bekijk ons complete aanbod kabelbeschermbuizen of neem contact op voor meer informatie over ons productassortiment. 

Contact opnemen
Kabelbescherming PP buis

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Product aanvragen

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Inoplast is uw complete leverancier op het gebied van kabeltrekputten, mantelbuizen, PE-leidingsystemen, doorvoeren en afdichtingen, infiltratiesystemen, kabelbeschermingen, getrokken bochten, PVC leidingsystemen en dubbelwandige PE-buizen.

Prijslijst Downloaden