Kabelbescherming PE buis

Kabels en draden beschermen

 

Bent u op zoek naar PE kabelbescherming? Dan bent u bij Inoplast aan het juiste adres. Bij Inoplast vindt u namelijk sterke en lichtgewicht kabelbescherming van PE buizen. 

 

Waarom kabelbescherming PE buis?

Kabelbescherming van PE buizen heeft verschillende voordelen. Zo is PE de milieuvriendelijkste optie ten opzichte van PVC en PP. Dit komt doordat de PE buizen alleen bestaan uit koolstof en waterstof. Wanneer de PE buis verbrandt wordt, komen er dus geen giftige stoffen vrij. Daarnaast is PE erg duurzaam en zelfs sterker dan PP doordat de verbindingenen aan elkaar gesmolten worden. Als laatste zijn PE buizen volledig recyclebaar. 

 

PE-buizen zijn soepeler dan PP-buizen. Hierdoor kunnen de buizen op haspels geleverd worden. Dit laat de installatie sneller verlopen. PE-buizen worden gebruikt voor zowel drukleidingen, als mantelbuizen en binnenriolering. Ook kan PE gebruikt worden voor gestuurde boringen. 

 

Het belang van kabelbescherming

Goede en beschermende kabelbescherming is van groot belang om de kabels in de grond of muren te beschermen. Hierdoor ontstaat minder snel schade en worden lekkages en andere vocht- en luchtproblemen voorkomen. Met een waterdichte en luchtdichte kabelvoorziening bent u ervan verzekerd dat uw kabels beschermd zijn en worden lekkages voorkomen. 

 

Bekijk ons complete aanbod kabelbeschermbuizen of neem contact op voor meer informatie over ons productassortiment. 

Contact opnemen
Kabelbescherming PE buis

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Product aanvragen

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Inoplast is uw complete leverancier op het gebied van kabeltrekputten, mantelbuizen, PE-leidingsystemen, doorvoeren en afdichtingen, infiltratiesystemen, kabelbeschermingen, getrokken bochten, PVC leidingsystemen en dubbelwandige PE-buizen.

Prijslijst Downloaden