Kabelbescherming Grond

Bescherming van kabels & leidingen

 

Op zoek naar kabelbescherming voor de grond? Dan bent u bij Inoplast aan het juiste adres. Inoplast biedt namelijk een ruim aanbod aan kabelbescherming geschikt voor in de grond en alle daarbij horende accessoires. Zo vindt u bij Inoplast een groot aanbod in kabelbescherming, kabeltrekputten, getrokken bochten, inspectieputten en meer. Wij leveren kabelbescherming als HDPE flex buis, PVC buizen, PP buizen, PE buizen, PVC en PE-HD Halfschalen, PP klembuis, PVC en PE getrokken bochten. 

 

Waarom kabelbescherming in de grond?

Het gebruiken van kabelbescherming in de grond of juist in steenachtige wanden is van groot belang om kabels en leidingen te beschermen. Kabelbescherming wordt vaak gebruikt wanneer de kabel of leiding door een obstakel heen moet, zoals een muur of de grond. Niet alleen is het makkelijker om een leiding of kabel door te voeren door middel van kabelbescherming, bij doorgangen van een buitenmuur is dit zelfs verplicht. Meestal is de kabelbescherming flexibel en door de gladde binnenkant is het doorvoeren van kabels en leidingen zeer eenvoudig. Daarnaast heeft de kabelbescherming een grotere diameter dan de leidingen of kabels die er door heen moeten waardoor het doorvoeren nog eenvoudiger is. Hierdoor zijn de kabels en leidingen ook goed beschermd en wordt slijtage beperkt. 

 

Meer informatie over de mogelijkheden wat betreft kabelbescherming bij Inoplast? Neem dan contact met ons op. Inoplast biedt een comleet assortiment aan beschermbuizen voor ondergrondse en bovengrondse toepassingen. Wij helpen u graag verder.

 

Contact opnemen
ribbel2 inoplast-pehd-kabuflex

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Product aanvragen

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Inoplast is uw complete leverancier op het gebied van kabeltrekputten, mantelbuizen, PE-leidingsystemen, doorvoeren en afdichtingen, infiltratiesystemen, kabelbeschermingen, getrokken bochten, PVC leidingsystemen en dubbelwandige PE-buizen.

Prijslijst Downloaden