Kabelbescherming buiten

Voor een lange levensduur

 

Bent u op zoek naar kabelbescherming voor buiten? Inoplast levert ondergrondse kabelbescherming en alle daarbij horende accessoires en types. Wij zijn dé specialist in kabelbescherming, kabeltrekputten, getrokken bochten, inspectieputten en leveren HDPE flex buis, PVC buizen, PP Buizen, PE Buizen, PVC en PE-HD Halfschalen, PP klembuis, PVC en PE getrokken bochten.

 

Doel van kabelbescherming

Het beschermen van kabels is erg belangrijk tijdens de realisatie van de (nieuw)bouw en (ondergrondse) verbouwwerkzaamheden. Kabelbescherming wordt in de grond of steenachtige wanden aangebracht met als doel het doorvoeren van leidingen en kabels. Kabelbeschermingen worden vaak gebruikt wanneer de leiding door een obstakel (zoals fundering, muur of grond) getrokken moet worden. Daarnaast is het bij doorgangen van een buitenmuur verplicht om een kabelbescherming te plaatsen. Een kabelbescherming is vaak flexibel en bevat een gladde binnenkant voor goede doorvoering van leidingen en kabels. Doordat de kabelbescherming een grotere diameter bevat dan de doorgevoerde leidingen kan deze veilig zijn doorgang vinden.

 

Bekijk de mogelijkheden met de kabelbescherming van Inoplast of neem direct contact met ons op. Inoplast biedt een compleet assortiment aan beschermbuizen voor ondergrondse en bovengrondse toepassingen. Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen
Kabelbescherming buiten

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Product aanvragen

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Inoplast is uw complete leverancier op het gebied van kabeltrekputten, mantelbuizen, PE-leidingsystemen, doorvoeren en afdichtingen, infiltratiesystemen, kabelbeschermingen, getrokken bochten, PVC leidingsystemen en dubbelwandige PE-buizen.

Prijslijst Downloaden