HDPE Flex Buis

Soepel te leggen

Een veel gebruikte toepassing van PE buizen is PE-HD. Dit is een zeer sterk en duurzaam materiaal met een goede chemische bestendigheid. Hierdoor zijn PE-HD buizen zeer goed lasbaar. Daarnaast zijn ze UV-resistent en zijn de buizen bestand tegen temperaturen van -30°C tot 60°C. Hierdoor is een PE-HD buis vorstbestendig en zeer geschikt voor onder de grond. Ook is dit materiaal goed recyclebaar.

 

Verschillende types

Afhankelijk van het doel zijn er twee verschillende mogelijkheden: het type S en het type R. Bij het type S is ook de binnenwand van HDPE. Hierdoor is de binnenzijde glad en robuust. De HDPE buis type S wordt dan ook alleen geleverd in in rechte stukken. Het type R daarentegen heeft een binnenwand van elastisch PE en is daarom makkelijk te buigen. Hierdoor is de HDPE buis type R zeer geschikt wanneer er veel obstakels zijn. Inoplast kan ook voor uw leiding- en kabelwerk zorgdragen voor een optimale bescherming. 

 

Een HDPE Flex Buis is erg soepel te leggen. Dit komt door de geribbelde buitenkant van High Density Polyethyleen (HDPE). Hierdoor is de buis extra goed bestand tegen drukbelasting. Doordat de buizen dubbelwandig zijn, is de binnenkant juist glad. Dit vergemakkelijkt het trekken van kabels en leidingen. Inoplast biedt ook totaaloplossingen voor infra, rail en GWW aan. 

 

Inoplast biedt oplossingen voor alle denkbare en ondenkbare omstandigheden. Meer informatie ontvangen over HDPE buizen van Inoplast? Bekijk de mogelijkheden en neem contact met ons op. 

Contact opnemen
HDPE flex buis HDPE flex buis

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Product aanvragen

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Inoplast is uw complete leverancier op het gebied van kabeltrekputten, mantelbuizen, PE-leidingsystemen, doorvoeren en afdichtingen, infiltratiesystemen, kabelbeschermingen, getrokken bochten, PVC leidingsystemen en dubbelwandige PE-buizen.

Prijslijst Downloaden