Deelbare Kabeldoorvoeringen

Kabels en draden geleiden

 

U bent op zoek naar deelbare kabeldoorvoeringen? Dan bent u bij Inoplast aan het goede adres. Bij Inoplast vindt u namelijk deelbare kabeldoorvoeringen die geschikt zijn om kabels snel in hun behuizing te krijgen. 

 

Wat is een deelbare kabeldoorvoering?

Een deelbare kabeldoorvoering is een stukje kabelvoering dat zeer geschikt is om kabels snel in de behuizing te krijgen. Daarnaast werkt een deelbare kabeldoorvoering als trekontlasting op de kabels. De deelbare kabeldoorvoering maakt een snelle en eenvoudige montage mogelijk. Dit is ideaal voor onder andere onderhoud. 

 

Waarom een deelbare kabeldoorvoering gebruiken?

Een deelbare kabeldoorvoering maakt de montage van een beschermende kabeldoorvoering een stuk eenvoudiger. Kabeldoorvoeringen zijn daarnaast van belang om de kabels te beschermen. Met een kabeldoorvoering ontstaat minder snel schade en worden lekkages voorkomen. Daarnaast zorgt een kabeldoorvoering voor een waterdichte, gasdichte en brandvertragende afgedichting. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw kabels beschermd zijn en eventuele lekkages worden voorkomen. 

 

Bekijk ons complete aanbod kabeldoorvoeringen of neem contact op voor meer informatie over ons productassortiment. 

Contact opnemen
Deelbare kabeldoorvoeringen

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Product aanvragen

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Inoplast is uw complete leverancier op het gebied van kabeltrekputten, mantelbuizen, PE-leidingsystemen, doorvoeren en afdichtingen, infiltratiesystemen, kabelbeschermingen, getrokken bochten, PVC leidingsystemen en dubbelwandige PE-buizen.

Prijslijst Downloaden