PP Klembuis Panzerbuis

Zeer Slagvaste buis voor Kabel

 

Deelbare PP Panzer kabelbeschermbuis voor ruwe omgevingen.

PP Panzer is een deelbare kabelbeschermbuis, het is een doorontwikkeling van onze populaire PP Klembuis Hardlock. De PP Panzer is toepasbaar voor zeer moeilijke omstandigheden. De robuuste constructie biedt een unieke bescherming in ruwe omgevingen, zoals open installaties, bergen, meren/zeeën en andere gebieden waar kabelstoringen kostbaar en tijdrovend worden. De deelbaarheid maakt toegang achteraf mogelijk. Via vier scharnieren aan de ene en drie schuifverbinders aan de andere kant worden de twee delen gesloten. De kokers worden met elkaar verbonden met trekvaste mof en spie-verbindingen, die zijn geïntegreerd in het product. De lengtes kunnen eenvoudig geopend worden voor inspectie of andere werkzaamheden. In de verbindingsmof is ruimte gecreëerd om uitzetting en krimp op te vangen en kan hierdoor alle richtingen een hoek tot 10° to 15° te maken. De PP Panzerbuis is eenvoudig te leggen zonder gereedschap, zijn recyclebaar en UV bestendig.

PP Panzerbuis deelbare kokers zijn beschikbaar in drie afmetingen: ø70 mm, ø110 mm, ø160 mm. Iedere kabelkoker is 1000 mm lang. Voor aftakkingen of verlopen kunnen wij deze in onze fabriek voor u op maat voor u maken of aanpassen.

 

Afmeting in mm

Lengte in mm

Kg/Pst

Verpakking Pallet

80x50

1000

3 kg

65 st

110x90

1000

4 kg

56 st

160x140

1000

7 kg

27 st

Contact opnemen
inoplast_ppklembuis-panzerbuis_01 inoplast_ppklembuis-panzerbuis_02

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Product aanvragen

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Inoplast is uw complete leverancier op het gebied van kabeltrekputten, mantelbuizen, PE-leidingsystemen, doorvoeren en afdichtingen, infiltratiesystemen, kabelbeschermingen, getrokken bochten, PVC leidingsystemen en dubbelwandige PE-buizen.

Prijslijst Downloaden