PP Klembuis Hardlock

Slagvaste deelbare buis voor Kabels & Leidingen.

 

Ontwikkeld voor bestaande kabels en/of leidingen die in bedrijf blijven en bescherming nodig hebben, bv fase 0 werk in spoorwerken. Dan heeft Inoplast een passende oplossing: de PP Klembuis Hardlock deelbare kabelkoker. Via vier scharnieren aan de ene en drie schuifverbinders aan de andere kant worden de twee delen zanddicht gesloten. De kokers worden met elkaar verbonden met trekvaste mof en spie-verbindingen, die zijn geïntegreerd in het product. De lengtes kunnen eenvoudig geopend worden voor inspectie of andere werkzaamheden. In de verbindingsmof is ruimte gecreëerd om uitzetting en krimp op te vangen en kan hierdoor alle richtingen een hoek tot 10° to 15° te maken. De buizen zijn eenvoudig te leggen zonder gereedschap, zijn recyclebaar en UV bestendig.

PP Klembuis Hardlock deelbare kokers zijn beschikbaar in vier afmetingen: Ø60 mm, Ø110 mm, Ø160 mm en Ø220 mm. Iedere kabelkoker is 1000 mm lang. Voor aftakkingen kan er gebruik worden gemaakt van de PP Klembuis Multibox . PP Klembuis Hardlock is vanuit voorraad leverbaar.

Afmeting in mm

Lengte in mm

Kg/Pst

Verpakking Pallet

60x5,0 (50mm inw)

1000

1,2 kg

90 st

110x5,5 (99mm inw)

1000

2,4 kg

54 st

160x8,0 (144mm inw)

1000

4,5 kg

24 st

220x10,0 (200mm inw)

1000

8.7kg

12 st

 

Contact opnemen
inoplast-pp-klembuis

Statiegeld systeem

Inoplast hanteert statiegeld op de Klembuis Hardlock & Quicklock deelbare mantelbuizen. Als U bij ons een offerte opvraagt is dit inclusief statiegeld, er staat ook bij wat het bedrag aan statiegeld is per type buis en diameter.

Als het werk is afgerond en U doet de deelbare mantelbuis in een Big Bag dan kunt u deze bij ons brengen of wij halen deze met onze eigen vrachtwagen op tegen een transport-vergoeding.

Op alle meters geretourneerde klembuis ongeacht de staat, krijgt u uw statiegeld terug.

De klembuizen die nog goed zijn voor hergebruik worden bij ons opgeslagen en weer aangeboden als gebruikte Klembuis. De Klembuizen die kapot/beschadigd of smerig zijn gaan weer terug naar de fabriek, hierdoor zorgt Inoplast met de klembuis voor een gesloten recyclesysteem.

LET OP: Statiegeld alleen van toepassing op de door Inoplast geleverde klembuis
inoplast_statiegeld_klembuis_hardlock-quicklock-03

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Product aanvragen

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Inoplast is uw complete leverancier op het gebied van kabeltrekputten, mantelbuizen, PE-leidingsystemen, doorvoeren en afdichtingen, infiltratiesystemen, kabelbeschermingen, getrokken bochten, PVC leidingsystemen en dubbelwandige PE-buizen.

Prijslijst Downloaden