Inspectieputten

PE Bolle Bodem Inspectieput / Onderbakken

 

Inoplast heeft een eigen assortiment Inspectie Bolle Bodem putten en Onderbakken die in onze eigen fabriek worden geproduceerd. De Inspectieputten Bolle Bodem leveren we in de maten 630mm en 800mm en we hebben ook de 1000mm variant. Bolle Bodem put wordt op maat gemaakt en is ideaal voor regenwaterafvoer (RWA) of Droogweerafvoer (DWA). Het is  zeer sterk en betrouwbaar en breed inzetbaar slagvast en chemisch resistent. Dankzij de bolle bodem kan vuil niet achterblijven en zich ophopen. Daarnaast geeft de bolle bodem bijna onbeperkte vrijheid in het aantal, de richting en de hoogten van de aansluitingen. Hierdoor zijn de aansluitmogelijkheden onbeperkt!

 

Belang inspectieput

Een inspectieput is een belangrijk onderdeel van het rioleringssysteem. Een inspectieput riool is zelfs zo belangrijk, dat ze onmisbaar zijn. Via de inspectieput wordt de riolering namelijk gecontroleerd, ontstopt en gereinigd. Dankzij de gladde binnenzijde of de bolle bodem ontstaat er een goede doorstroming en wordt aanhechting van vuil voorkomen. Doordat de Bolle Bodem inspectieputten op maat gefabriceerd worden, passen de putten altijd perfect en zijn ze op locatie snel en eenvoudig te installeren. 

 

Voorzien van KOMO-keur

De Bolle Bodem inspectieputten en de onderbakken die Inoplast levert en produceert zijn van PE en PVC en zijn voorzien van het KOMO Keur. Daarnaast zijn de inspectieputten voorzien van stankafsluiter, gietijzeren kop en leverbaar in diverse diameters en hoogtes.

Contact opnemen

Vraag vrijblijvend meer informatie aan