KRASO momentmoer

Inoplast is officieel aanbieder van KRASO producten en hierin kan de momentmoer uiteraard niet ontbreken. Het succesvol afdichten van kabels, leidingen en buizen is cruciaal voor diverse toepassingen, variërend van industrieel tot huishoudelijk gebruik. We duiken graag verder in op de kenmerken en voordelen van KRASO momentmoeren, die uitblinken in efficiëntie en duurzaamheid.

Hoe werkt een KRASO momentmoer?

Het unieke mechanisme van de KRASO momentmoeren maakt het mogelijk om een specifiek aandraaimoment in te stellen, waardoor installateurs een nauwkeurige controle hebben over de mate van aanscherping. Dit voorkomt niet alleen overmatige druk op de doorvoeren, maar zorgt ook voor een consistente en waterdichte verbinding. 

KRASO momentmoeren zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen corrosie en andere omgevingsinvloeden. Of het nu gaat om toepassingen in de bouw, industriële installaties of huishoudelijke omgevingen, deze momentmoeren bieden betrouwbaarheid op de lange termijn.

De voordelen van KRASO momentmoeren

Bij KRASO begrijpen ze het belang van gasdichte doorvoer. Ze bieden hoogwaardige systemen die aan de hoogste normen voldoen. Hier zijn enkele voordelen van de toepassingen van dit merk:

  1. Nauwkeurige Afdichting: De essentie van de KRASO momentmoer manifesteert zich in zijn uiterst nauwkeurige aandraaifunctie. Installateurs krijgen de mogelijkheid om met precisie de optimale hoeveelheid druk toe te passen, resulterend in een afdichting van onberispelijke kwaliteit. Dit mechanisme stelt niet alleen effectieve bescherming tegen waterlekkage veilig, maar waarborgt tevens een langdurige en consistente prestatie. Het gepatenteerde mechanisme van de momentmoer zorgt ervoor dat het afdichtingsproces stopt op het juiste moment, en voorkomt daarmee overmatige druk op de doorvoeren.
  2. Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn KRASO momentmoeren bestand tegen slijtage, corrosie en andere omgevingsinvloeden, waardoor ze ideaal zijn voor zowel binnen- als buitentoepassingen.
  3. Veelzijdigheid: De aanpasbaarheid van KRASO momentmoeren komt tot uiting in hun capaciteit om diverse toepassingen te bedienen. Of het nu gaat om het waterdicht maken van kabeldoorvoeren, leidingen of rioolbuizen, deze moeren bieden een ongekende veelzijdigheid. Dit maakt ze een voor de hand liggende keuze voor installateurs die betrouwbare afdichtingen vereisen, ongeacht de specifieke omgeving of toepassingsvereisten.
  4. Eenvoudige Installatie: Tijdsefficiëntie wordt geïntegreerd in het ontwerp van KRASO momentmoeren. Het intuïtieve ontwerp maakt een vlotte en efficiënte installatie mogelijk. Dit resulteert in tijdsbesparing voor installateurs, zonder enige concessie te doen aan de intrinsieke kwaliteit van het product.

Zie ook de andere producten van KRASO, zoals onder andere de KRASO waterdichte doorvoer of klemafdichting.

De finesse die u nodig heeft

Met een onwankelbare focus op het leveren van hoogwaardige producten, hebben wij als Inoplast de overtuiging dat onze klanten recht hebben op producten van onberispelijke kwaliteit en prestaties. De momentmoeren van KRASO sluiten zich met zekerheid aan bij deze overtuiging. Hiermee streven wij naar lekvrije resultaten met blijvende waarde. Meer informatie? Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

Contact opnemen
kleines_bild_672x672px_EN

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Product aanvragen

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Inoplast is uw complete leverancier op het gebied van kabeltrekputten, mantelbuizen, PE-leidingsystemen, doorvoeren en afdichtingen, infiltratiesystemen, kabelbeschermingen, getrokken bochten, PVC leidingsystemen en dubbelwandige PE-buizen.

Prijslijst Downloaden