Klembuis Quicklock

Een slagvaste deelbare buis

 

Met een Klembuis Quicklock kunt u uw al bestaande buizen beschermen tijdens werkzaamheden. Zo zijn ze geschikt tijdens fase 0 werk langs het spoor, maar ook om graafschade te voorkomen. 

 

Wat is een klembuis Quicklock?

Een klembuis Quicklock is een slagvaste deelbare buis voor snelle installatie met mof/spie verbinding. De Quicklock is eenvoudig te installeren doordat de twee delen op elkaar schuiven. Hierdoor is de Quicklock makkelijk in elkaar te zetten zonder gereedschap. De Quicklock is 1,20 meter lang. Het innovatieve ontwerp en het goed ontwikkelde sluitsysteem bieden een betrouwbare en veilige bescherming. 

 

Waarvoor toepasbaar?

De klembuis Quicklock is goed toepasbaar voor fase 0 werkzaamheden langs het spoor. Dankzij het materiaal heeft deze klembuis een lage impact op het milieu.

 

Andere soorten klembuizen

Is de klembuis Hardlock niet helemaal wat u zoekt? Dan heeft Inoplast ook nog andere soorten klembuizen, zoals de klembuis Hardlock, de klembuis Panzer en de klembuis Multibox. Iedere klembuis heeft weer een andere toepassing waarvoor deze het meest geschikt is.

 

Bekijk ons complete aanbod klembuizen of neem contact op voor meer informatie over ons productassortiment. 

Contact opnemen
klembuis quicklock

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Product aanvragen

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Inoplast is uw complete leverancier op het gebied van kabeltrekputten, mantelbuizen, PE-leidingsystemen, doorvoeren en afdichtingen, infiltratiesystemen, kabelbeschermingen, getrokken bochten, PVC leidingsystemen en dubbelwandige PE-buizen.

Prijslijst Downloaden