PP Klembuis Quicklock

Slagvaste deelbare buis voor snelle installatie

 

Ontwikkeld voor bestaande kabels en/of leidingen die in bedrijf blijven en bescherming nodig hebben, bv fase 0 werk in spoorwerken. Dan heeft Inoplast een passende oplossing: PP Klembuis Quicklock™ is een prijswaardige deelbare  Kabelbescherming. Het is gemaakt van 100% hoogwaardig gerecycled PP materiaal. Eenvoudige en snelle installatie zonder gereedschap zal leiden tot lage kosten. Een innovatief ontwerp en goed ontwikkeld sluitsysteem bieden een veilige en betrouwbare bescherming. De deelbare trekvaste mof/spie verbinding is een ideale verbinding om ervoor te zorgen dat de hele lijn volledig beschermd blijft, zelfs over lange afstanden, waarbij elke verbinding een maximale radius tot 22,5° flexibiliteit geeft.

Voordelen van Klembuis Quicklock™:

  • Snelle en eenvoudige installatie.
  • Veilige installatie.
  • Lage milieu-impact (Recycle).
  • Voordelige prijsstelling.

PP Klembuis Quicklock deelbare kokers zijn beschikbaar in vier afmetingen: Ø60 mm**, Ø110 mm, Ø120 mm en Ø160 mm. Iedere kabelkoker is 1200 mm lang. Voor aftakkingen kan er gebruik worden gemaakt van de PP Klembuis Multibox. Vanuit voorraad leverbaar.

 

Afmeting in mm

Lengte in mm

Kg/Pst

Verpakking Pallet

60x52**

1200

 

**

110x102

1200

1,7 kg

80 st

120x110

1200

2,7 kg

80 st

160x150

1200

3,1 kg

48 st

** 60mm wordt verwacht medio 2022

Contact opnemen
inoplast_ppklembuis-quicklock_01

Statiegeld systeem

Inoplast hanteert statiegeld op de Klembuis Hardlock & Quicklock deelbare mantelbuizen. Als U bij ons een offerte opvraagt is dit inclusief statiegeld, er staat ook bij wat het bedrag aan statiegeld is per type buis en diameter.

Als het werk is afgerond en U doet de deelbare mantelbuis in een Big Bag dan kunt u deze bij ons brengen of wij halen deze met onze eigen vrachtwagen op tegen een transport-vergoeding.

Op alle meters geretourneerde klembuis ongeacht de staat, krijgt u uw statiegeld terug.

De klembuizen die nog goed zijn voor hergebruik worden bij ons opgeslagen en weer aangeboden als gebruikte Klembuis. De Klembuizen die kapot/beschadigd of smerig zijn gaan weer terug naar de fabriek, hierdoor zorgt Inoplast met de klembuis voor een gesloten recyclesysteem.

LET OP: Statiegeld alleen van toepassing op de door Inoplast geleverde klembuis
inoplast_statiegeld_klembuis_hardlock-quicklock-03

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Product aanvragen

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Inoplast is uw complete leverancier op het gebied van kabeltrekputten, mantelbuizen, PE-leidingsystemen, doorvoeren en afdichtingen, infiltratiesystemen, kabelbeschermingen, getrokken bochten, PVC leidingsystemen en dubbelwandige PE-buizen.

Prijslijst Downloaden